OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

23. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

RAK

Vi ovaj mjesec imate dosta obaveza i nekih težih poslova pa čak je moguće da morate donijeti jednu bitnu odluku pa sagledajte činjenice, razmislite dobro pa tek onda odlučite. Ovo je jedan od težih poslovnih mjeseci.

 

Emotivno, listopad vam donosi olakšanje i pomoć da sve to izgurate. Ako se s nekim viđate bez obaveze, sada se trebate dobro zapitate želi li ta osoba nešto dublje i ozbiljnije s vama. Slobodni Rakovi imaju cijeli mjesec pun druženja i flerta. I ne razmišljate o dubokoj ljubavi i vezivanju već vam je dovoljno da imate polet i energiju za poslovne uspjehe. Svi Rakovi koji imaju obitelj, trebaju joj se više posvetiti i planirati neki odmor zbog iscrpljivanja na poslu i novih obaveza koje nadolaze.

Provodite više vremena s bliskim osobama jer se vi tako punite pozitivnom energijom.

 

 

LAV

Pravi je mjesec i moment da sve ideje, planove, projekte i započete poslove sprovedete u djela. Sada nije važno čime se bavite već da sve sprovedete u realizaciju što će vam se sigurno isplatiti. Kako vam u ovom mjesecu budu pristizale financije, tako ih možete uložiti u neke nove poslove – bez brige.

 

Emotivno vam nedostaje razumijevanje za vašeg partnera pa se može dogoditi dosta kritike s vaše strane pa čak i svađe. Budite osjećajniji i nemojte sve pogrešno tumačiti da ne dođe do razlaza u vezama ili braku. Nije vrijeme da slušate tuđe savjete već osluhnete svoje unutrašnje biće i odlučite sami. Ispravno čitajte znakove pored puta kako bi vam uspio brak, veza, a slobodnima nova veza.

Obratite pažnju na san i pazite da budete odmorni jer vam predstoji dosta naporan poslovan period. Brinite o sebi.

 

 

DJEVICA

Vi sada sve podređujete financijama pa se ne preporučuje da sami donosite odluke već da se posavjetujete s nekim prije nego uložite u nešto ili da ne odete u drugu krajnost pa da previše štedite – već napravite balans. Djevice koje rade s novcem trebaju sve prekontrolirati više puta da ne dođe do greške. Pojedine Djevice će sada koristiti svoj šarm da ih nadređeni primijete i sprovedu svoje ciljeve koji već odavno čekaju na realizaciju.

 

Emotivno, već odavno trebate razmišljati da pravite kompromise, a ne da radite samo ono što vama odgovara, a druga strana ima svoje neke želje. Bitni su kompromisi da ne dođe do konfliktnih situacija koj mogu biti vezane za financije (jer nemate dovoljno pa vas to može činiti nervoznim, a zbog čega nisu krivi vaši voljeni). Potrebno je da se primirite i ne promatrate sve kroz materijalnu stranu života, već da se opušteno družite i pričate sa svojim voljenima i ne zamarate pričom ostale.

Potrebno je druženje i opuštanje u stvarima koje vas relaksiraju kako bi sve ciljeve sproveli do kraja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4