OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

23. rujna 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Generalno gledano, ništa se ne mijenja poslovno ovaj mjesec, jedino ako vi niste planirali uvesti neke nove tehnologije u vaš postojeći posao, što vam može donijeti dobre rezultate. Ako u prethodnim mjesecima niste bili zadovoljni sa financijama, sada je pravi mjesec da to nadoknadite i budete zadovoljni. Ako unosite nešto novo u posao, neke izmjene, trebate to dobro isprobati prije uključenja u posao.

 

Emotivno, zauzeti mogu tapkati u mjestu i “poludjeti” uslijed želje da opet budu mladi i da okrenu stranicu kada je partner u pitanju. Pojedini mogu imati potrebu biti u blizini svoje obitelji, partnera i djece. Monotoniju i tapkanje u mjestu možete lako riješiti tako da popričate s partnerom što sve može promijeniti na bolje. Slobodni mogu upoznati neku novu osobu koja im se može svidjeti i ne mora to ostati samo flert, moguće je i nešto više. Svakako ovo je jedan lijep mjesec bez mnogo uzbuđenja i trzavica.

Dobro se osjećate i ovaj mjesec posvetite pažnju sebi.

 

 

 

VODENJAK

Mogući su problemi na poslu koji vas mogu dovesti do toga da se udaljite od onog što vas frustrira. Koliko god problemi djelovali veliki i nerješivi ipak pomoću svoje intuicije možete to razriješiti. Sada je bitno da naučite iz problema da ne idete srcem već se opredijelite na razmišljanje. Usprkos svim problemima, vama ipak predstoji lijepa financijska dobit. Vjerujte u sebe i svoju intuiciju!

 

Emotivno, zauzeti Vodenjaci se osjećaju kao druge osobe uslijed velikog utjecaja partnera. Uzbudljiv i strastven odnos vama može prijati i iako se ne slažete u potpunosti s partnerom – vi nekim čudom popuštate. Slobodni su preplavljeni strašću i željom za ljubavi pa se mogu dogoditi neke neobavezne avanture. Izbjegavajte egoizam da ne propustite lijepe prilike ovaj mjesec.

Ne dozvolite da neko uzdrma vaše povjerenje već se pouzdajte u jednog prijatelja koji vas najbolje poznaje i može vas podići ako padnete.

 

 

 

RIBE

Sada je jako važno da slušate, da se dogovarate i timski rad će biti dobar. Moguće je da dobro prodate svoj rad i privučete pažnju na sebe. Uglavnom sve je isto na poslu, čak i iskušenja su ista. Potrebno je uvijek dobro razmisliti prije nego odreagirate ili uradite neke stvari.

 

Emotivno, za sve one koji su u braku ili vezi gdje postoje i djeca može doći do nesporazuma jer oboje hoćete da istjerati svoje mišljenje. Savjetuje se da je timski rad bitan u poslu, a i u obitelji da se zna tko što radi i što je svrsishodno za harmoniju tima. Slobodne Ribe sada mogu promijeniti svoj status u vezi. Pojedine Ribe ne trebaju dozvoliti da ih neko maltretira već tražite kompromisno rešenje koje se može uvijek pronaći.

Zbog emotivnosti možete postati jako nervozni i namrgođeni pa se pokušajte isključiti i opustiti.

 

 

Astrolog: Željka Knežević

Stranice: 1 2 3 4