OKTOBAR DONOSI PROMENE U LJUBAVI: Lav u velikim PROBLEMIMA, Devici stiže IZNENAĐENJE, a Vagu očekuje PRAVA SREĆA…

OKTOBAR DONOSI PROMENE U LJUBAVI: Lav u velikim PROBLEMIMA, Devici stiže IZNENAĐENJE, a Vagu očekuje PRAVA SREĆA…

28. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Osobe koje su rodjene u ovom znaku polako ce kako bude nastao Oktobar da promjenu plocu sto se tice ljubavi i planova vezanih za to, jer ce ako su u vezi, poceti uvidjeti partnerove nedostatke i mane i pocece sve vise da vam smetaju. Nemojte donositi nagle odluke.

 

Bik

Mjesec koji je pred nama za vas ce znaciti dosta mirniji period od ovog prethodnog, konacno cete imati priliku da sami sa svojim mislima presaberete sve sto se desavalo ovo ljeto, a desavalo se mnogo toga. Iskoristite ovo vrijeme da sredite misli i krenete naprijed sto prije…

 

Rak

Rakovi koji su slobodni u narednom periodu osjecace se zaista odlicno na sta nisu navikli, narocito u kisnim danima. Ali to nece uticati na vas, vi cete svojom pozitivom privuci mnostvo ljudi oko sebe. Konacno cete osjetiti da vise niste optereceni s tim da pronadjete nekog, ovo je za vas mjesec oslobadjanja od strahova.

 

Blizanac

Jako zanimljiv mjesec je pred vama, imacete zanimljivu poslovnu ponudu koja bi mogla da vam promijeni komletan tok zivota ako se odlucite na promjenu, i zato ne treba odmah ni da pristajete niti da odbijete. Razmislite dobro o tome sta zelite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3