Veliki horoskop po znakovima za OKTOBAR 2018. – Rak, Lav, Djevica

Veliki horoskop po znakovima za OKTOBAR 2018. – Rak, Lav, Djevica

28. rujna 2018. 0 By Admin 1

RAK – horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Kuća ljubavi Raka je aktivna tijekom listopada 2018. godine. Jupiter čuva ljubavni život Rakova već neko vrijeme, a 10. listopada pridružuje mu se Merkur, zatim nakon 23. listopada i Sunce. I Venera je prisutna, ali je retrogradna od 5. listopada – unosi nered u planove Rakova ako su tek ušli u vezu ili ako traže novu ljubav.

 

Ljubavni potencijal je i dalje jako dobar tijekom listopada, ali može voditi prema opsesiji i emotivnim dramama. Budući da Venera vlada vašom kućom prijateljstva, grupa i nade u budućnost, njeno retrogradno kretanje kroz kuću ljubavi Raka može pokrenuti zbrku i zbunjenost kada se radi o ljubavi i prijateljstvu, posebno ako je bilo već flertova s prijateljem ili prijateljicom. Može biti i obrnuta situacija, iz ljubavi u prijateljstvo, tako da se starija strast pretvara u platonsku vezu. Nemojte donositi konačne odluke i umjesto toga iskoristite ono najbolje u ovom periodu kako bi analizirali vezu ili određeni odnos. Rakovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi u prvom dijelu mjeseca mogu očekivati napetost ili se može raditi o brigama vezano za djecu. Problem može nastati i zbog pitanja vjernosti ili zbog toga koliko tko pridonosi emotivno. Na sreću, druga polovica mjeseca je povoljna za razjašnjavanje i smirivanje situacije.

 

 

Posao i novac

Na profesionalnom polju i vezano za novac možete očekivati dosta zbrke tijekom listopada 2018. godine. Zbog novca situacija kod kuće može postati napeta, na primjer zbog svađa oko ulaganja novca u kuću. Osjetljiva tema može biti i podjela dobara, imovine, podrška oko djece i slično. Vrlo brzo može nastati kaos i zato savjetujemo da budete strpljivi i da se postavite diplomatski, te razjasnite situacije. Nije isključen ni preokret planova, na primjer, dok planirate uložiti novac u razvoj svog posla ili karijere, pojavit će se neplanirani troškovi za kuću. Zato vrlo pažljivo napravite proračun, posebno ako imate pozajmicu ili kredit.

 

Ipak, uz sve te kaotične situacije, shvatit ćete da vam novac pritječe i da se pojavljuju prilike za zaradu novca, povremeno će to biti prilike o kojima niste ni sanjali. Važno je da mudro raspolažete sredstvima i nemojte se nadati da ćete preko noći zgrnuti bogatstvo. U ovom periodu strast je vrlo jaka i zbog toga ćete teže usmjeravati svoju energiju prema dugoročnim profesionalnim ciljevima.

 

 

Zdravlje i moral

Nestrpljenje i želja da se rezultat odmah pokaže (možda zbog novčanih briga koje jesu opravdane) može vas dovesti u nesigurne situacije. Tu nastaje stres koji može oslabiti vaš imunitet. Tijekom listopada 2018. godine stariji zdravstveni problemi mogu se pogoršati i zato je jako važno da budete uravnoteženi. Vaše psiho – fizičko stanje ovisi o tome. U drugoj polovici mjeseca budite oprezniji, vrlo lako bi se mogli prehladiti ili može doći do problema s dišnim putevima.

 

 

Savjet

Prijatelji ili osobe iz kruga poznanika lako vas mogu gurnuti na krivi put. Pazite kome vjerujete!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3