NEVEROVATNO! Odaberite jednu SLIKU i saznajte SVE o vašem ŽIVOTU

29. rujna 2018. 0 By Admin 1

Svijet u kojemu svakodnevno živimo možemo raščlaniti u interakciju vibracijskih frekvencija. Na primjer, kada vidite crvenu boju, zapravo gledate vibracijske frekvencije ~ 430 – 480THz.

 

Kada reproducirate glazbenu notu G (najniža nota violine), zapravo emitirate vibracijsku frekvenciju ~ 196 Hz. Čak i ono što mirišete, iz znanstvene perspektive (pogađate) promatra se kao vibracijska frekvencija.

 

Dakle, ako bi vibracijske frekvencije mogle utjecati na to kako vidimo, čujemo ili osjećamo miris, to također može značiti da bi te frekvencije mogle pružiti korisne informacije o našem energetskom stanju.

U ovoj vježbi koristit ćemo naš vizualni smisao za prevođenje vibracijske frekvencije u jezik (ili “hologram”) koji možete razumjeti, piše David Wolfe.

 

Prije nego što počnemo, odvojite trenutak da se povežete sa sobom. Prvo, sjedite uspravno i duboko udahnite. Zadržite zrak tri sekunde … i zatim ga ispustite van.

Ponovite ovo tri puta, zadržavajući dah i polako ga ispuštajući. Sada, dok se i dalje fokusirate na svoj dah, razmislite o elementu u svom životu o kojem biste htjeli steći jasniju sliku. To bi moglo biti nešto što vas muči, velika odluka koju trebate donijeti ili jednostavno opća namjera da dobijete smjernice. Imate nešto takvo? Sjajno!

Sada dok držite ovu misao u svom umu, pogledajte 8 slika prikazanih u nastavku.

Koja vas je najviše privukla do sada? Zapamtite taj broj, jer to je vaš vibracijski hologram za tu misao / situaciju. Čitajte dalje i pronađite podudarni broj ispod i saznat ćete što vam ovaj specifični vibracijski hologram govori!

 

 

# 1. Osnaživanje

Želite slobodu, ali se bojite odgovornosti koja dolazi s njom. Ideja da se morate kretati naprijed vas plaši. Pitate se možete li to učiniti ili možda mislite da je vaš san previše neobičan.

“Tko sam ja da radim nešto ovako ?!” Ta misao se polagano nadvija nad vama i preplavljuje vas sumnja. Nemojte više bježati od svojih strahova. Samo prihvatite da su tamo. Prigrlite ih, baš kao i neprestane mogućnosti koje imate na raspolaganju. Zračite u skladu s onim tko ste!

Frekvencija Osnaživanja podsjeća vas da već imate neusporedivu snagu.

Afirmacija: Imam snagu da ostvarim svoj san.

 

 

# 2. Momentum

Planirate napraviti veliki korak u svom životu i čekate samo pravi trenutak. Osjećate da morate biti strpljivi i pričekati svoju priliku, kao kada morate biti spremni skočiti u točno određenom trenutku.

Ali to vam daje osjećaj nesigurnosti. Kako ćete znati kad je pravi trenutak? Kako znate da neće biti prerano? Kako ćete znati da nećete skočiti kasno? Ono što je važno je da ne dopustite da vas strah prevlada i da se pouzdate u svoju intuiciju.

Ali budite pažljivi. Nemojte dopustiti da ostanete u sigurnoj zoni i da zbog toga ne napredujete jer predugo čekate. Sve ovisi o momentumu. Ostanite u kontaktu sa svojim osjećajima. Na taj način ćete točno znati prepoznati pravi trenutak i vidjet ćete da će sve raditi za vas kako bi postigli svoj cilj.

Frekvencija Momentuma pomaže vam da pronađete pravi trenutak da odlučite koji će biti vaš sljedeći korak.

Afirmacija: Ja vjerujem da ću u pravom trenutku učiniti ono što moram učiniti.

 

 

# 3. Pobjeda

Koliko ste često sami rekli “zamalo sam to postigao”? Imali ste odgovore, slagalica je bila kompletna, a sve vaše nade i želje bile su prilagođene tom važnom trenutku. Sve je bilo u redu, sve do trenutka istine.

Trebali ste doći do svog cilja, ali niste. Nešto vas je zadržavalo, a u najvažnijem trenutku, vidjeli ste da nećete uspjeti. Svi to prepoznajemo, ali ono po čemu se razlikujemo jest način na koji se nosimo s tim.

Pobjeđivanje i gubljenje su dvije strane istog novčića, a vi odredite na koju ćete se stranu usredotočiti. Potrebna je ustrajnost ako želite postići nešto i barem toliko hrabrosti da se vratite na noge ponovno nakon zastoja.

Molimo vas da shvatite da nitko ne uspije sve dok ne nauči lekciju na svojoj koži. Budite ponosni na sebe i osjetite svoju snagu! Budite ponosni na činjenicu da ste nešto pokušali. Uvjerite se da će sljedeći put uspjeti.

Frekvencija Pobjede daje vam snagu da vjerujete u sebe tijekom važnih trenutaka.

Afirmacija: Ja ću to učiniti!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3