TRI ZNAKA PRED VELIKIM ISKUŠENJEM U OKTOBRU: Rakovi će konačno DA SE PROBUDE, Bikovi OPREZ, nešto vam se ”KUVA” iza ledja!

TRI ZNAKA PRED VELIKIM ISKUŠENJEM U OKTOBRU: Rakovi će konačno DA SE PROBUDE, Bikovi OPREZ, nešto vam se ”KUVA” iza ledja!

29. rujna 2018. 0 By Admin 1

1. Bik

Kao prava dijeca proljeca, vama se cula bukvalno smanjuju u jesen, snizavaju se frekvencije vaseg zapazanja koje je inace odlicno, i procijene ljudi, te u ovom narednom periodu svako ko vam kaze lijepu rijec ili uradi neki lijep gest za vas, vama ce biti savrsen.

 

Naprosto gubite orijentaciju u svijetu sa manje sunca, i niste ono sto ste inace, postajete tromi i nevoljni. Budite oprezni, jer ovako svako ko ima cilj da vam se priblizi na bilo koji nacin to moze uraditi, previse izlazete sebe tome da budete povrijedjeni a jako tesko podnosite period poslije toga. Osvijestite se vec jednom, i skinite tu mrenu sa ociju koju vam navlaci ovaj Oktobar koji nam je sve blizi.

 

Ukoliko ste u ovoj godini imali ”borbu” za partnera sa nekim, misleci na borbu govorimo o tome da vam se neko vec mijesao u zivot ili u vezu, sad cete vjerovatno ponovo proci isto iskusenje, samo sto ste sada vi u nepovoljnoj situaciji.Ne smijete pokazati nesigurnost, glavu gore, jer od ovog bi vam mogao zavisiti ostatak ove godine…

 

 

2. Rak

Vama ce ovaj mjesec koji je pred nama donijeti jednu realnu sliku vaseg zivota pred oci, neke stvari cete konacno uociti na pravi nacin, i shvaticete da ste sve ovo vrijeme bespotrebno gubili vrijeme na dosta toga vezano za partnera ili simpatiju.

Otvorice vam se oci u smislu da cete shvatiti koliko zapravo vrijedite i da ste se cijelo vrijeme upravo Vi prilagodjavali njegovim prohtjevima. A zasto??? Jer vas je ubijedio da je bolji, ili ste ipak to sami sebi uradili, vise nije ni bitno.

Ono sto je najvaznije je da ce ova promjena koliko god vam mozda sada strasno izgledala, vama donijeti mir i priliku za napredak u smislu da konacno sebe prihvatite na pravi nacin i pocnete cijeniti svoj nacin razmisljanja. Vidjecete i osjeticete ogromnu promjenu, ljudi ce prema vama poceti drugacije da se ponasaju, vise da vas uvazavaju i slusaju. Osjecaj je odlican, u to cete se i sami uvijeriti jako brzo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2