Venera u Škorpiji pravi LJUBAVNU REVOLUCIJU: Ostvaruju se VELIKE ŽELJE, otkrivaju se NAJMRAČNIJE TAJNE i vraćaju se BIVŠE LJUBAVI

Venera u Škorpiji pravi LJUBAVNU REVOLUCIJU: Ostvaruju se VELIKE ŽELJE, otkrivaju se NAJMRAČNIJE TAJNE i vraćaju se BIVŠE LJUBAVI

2. listopada 2018. 0 By Admin 1

Od 6. oktobra do 16. novembra, Venera je retrogradna u Škorpiji (ako se u obzir uzme i senka, retrogradno razdoblje u celini traje od 3. septembra do 18. decembra). Kad je Venera retrogradna u Škorpiji, sve se menja; odnosi će se naći na testu, finansije, stabilnost, ali ćemo biti inspirisani da pokušamo da dođemo do onoga što smo oduvek želeli…

 

Dolaskom u znak Škorpije Venera dobija intenzitet s kojim se malo šta može meriti te su naglašene njene zavodničke moći. Ona ide na sve ili ništa. Žudi za ljubavlju koja potpuno obuzima i intenzivnim emotivnim vezama te se ne boji da uroni duboko i dotakne i mračnu stranu stvari. Kada uskoro – 5. oktobra, na 10. stepenu Škorpije – krene retrogradno, “podsetiće vas na onu jednu stvar koju ste oduvek želeli, ali je nikad niste dobili. I inspirisaće vas da pokušate da je dobijete”, kaže Angelina, koja vodi stranicu Astro Butterfy, a astrologijom se bavi više od 20 godina.

 

Kao i inače kad je retrogradna, Venera testira naše odnose i veze kao i naš ljubavni život pa tokom 40 dana njenog retrogradnog hoda imamo priliku da ih ponovo sagledamo i vrednujemo. “Nije slučajnost da je Venera retrogradna tačno 40 dana. Broj 40 je sveti broj u praktično svim religijama te je obično povezan s ispunjenjem obećanja, ali samo posle perioda testiranja i iskušavanja”, ističe Angelina.

 

Retrogradna Venera će će nas iz naše sigurne zone izbaciti u nepoznato – iako će to možda doneti izazove i bol, biće vredno toga. Retrogradno kretanje Venere završiće se 15. novembra u znaku Vage (u koji će ući 1. novembra): “I tu ćemo imati konačan ishod, rešenje ovog tranzita”, kaže Angelina. Budući da je Vaga znak “drugog”, veze, “ishod ove retrogradne Venere verovatno će biti povezan s vašim vezama”.

 

A kako je Vaga znak razuma, “krajnji cilj Venerinog retrogradnog hoda 2018. jeste da vam pokaže kako da nađete razum u strasti, kako da pronađete objektivnost u onome što je inače vaše subjektivno gledište”. Tako je, na primer, moguće da ćete naučiti kako, da biste dobili ono za čime toliko žudite (Škorpija), najpre morate razumeti ono što “drugi” želi (Vaga). A ako vaše najdublje želje nisu zadovoljene, to je možda zato što se morate podsetiti na načela davanja i primanja te raditi na pronalaženju ravnoteže.

 

Venera je retrogradna svakih godinu i po, objašnjava astrolog Tatjana Micić. Ovaj put to razdoblje privlači posebnu pažnju upravo zato što će Venera biti retrogradna u Škorpiji, “u znaku u kojem se Venera ponaša na poseban način jer je tu u egzilu”. Tako je njena negativna strana zadovoljavanje čulnih potreba po svaku cenu. Astrolog upozorava da faza retrogradne Venere nikako nije dobra za početak partnerskog odnosa kao ni za svadbu, ali ni za početak poslovnih odnosa.

 

Drmatični odnosi i povratak stare ljubavi

“Retrogradna Venera više je kraj nekog odnosa, ljubavnog, partnerskog”, objašnjava, “jer donosi osećaj da stari odnosi više nemaju smisla i da su izgubili svaku vrednost, odnosno da se više ne mogu ovako nastaviti.” U to je doba takođe moguće da se obnove odnosi koji su nekad bili prekinuti, da se vrate stare ljubavi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2