Mladi Mjesec 09.10. u šarmantnoj Vagi! Bikovi u OPASNOM FLERTU a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

Mladi Mjesec 09.10. u šarmantnoj Vagi! Bikovi u OPASNOM FLERTU a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

8. listopada 2018. 0 By Admin 1

Kako je Vaga polje partnera, svi možemo započeti nešto novo na tom polju, ostaviti stara ponašanja koja nisu vodila u razumijevanje i harmoniju. Sada je, uz ljubazno ponašanje i diplomaciju moguće uspostaviti sklad u svim partnerskim odnosima!

Za vrijeme Mladog Mjeseca, Venera iz Škorpiona će biti u kvadratu s Marsom iz Vodenjaka što nam može donijeti probleme sa suprotnim spolom i poremećaj u muško ženskim odnosima.

Mjesec će biti napadnut od Plutona iz Jarca pa mnoge osobe mogu gledati na sve pomalo crno i negativno. Bilo bi dobro da sada ne uzimate sve zdravo za gotovo.

Srčanost i ljubaznost će isijavati Blizanci, Strijelci, Lavovi i Vodenjaci dok će se Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarci trebati potruditi da izraze svoju duboko zakopani entuzijazam.

 

 

Prognoza po znakovima

OVAN – mnogi od vas sada mogu biti pogođeni strahovima, nekim mukama, rastrzanim emocijama što se može kod pojedinih događati u obitelji, s partnerom ili u poslu. To sve još može donijeti i neki novi početak – od nule. Pojedini Ovnovi mogu dobiti neke informacije koje će im olakšati neki problem ili ga razjasniti.

 

 

BIK – vas sada ovaj Mlad Mjesec može dovesti pred zid, da više napravite izbor tj. da se odlučite u vezi nečega što se tiče emocija (pa može doći i do svađe). U svakodnevnom životu vi sada kao da želite izazivati napetost pa se pojedinim Bikovima ne preporučuje da flertuju ako imaju partnera jer je kritičan period do 12.10. pa sačuvajte mir.

 

 

BLIZANCI – vi blistate, posebno ako imate djecu zbog koje možete biti ponosni, kao i zbog sebe jer možete dobiti pohvale i zablistati u nekoj umjetnosti i na sceni. Pojedini Blizanci mogu od voljene osobe dobivati stalno neke primjedbe i zamjerke pa vas to može pogoditi i uznemiriti. Ako imate neke probleme ili ste nešto čuli, a možda nešto nećete da priznate – sada je vrlo povoljno da se to razriješi.

 

 

RAK – kod vas je naglašen dom, bio on vaš osobni ili onaj gdje ste odrasli pa su naglašena djeca ili jedan roditelj što kod vas traži da imate osjećaj za njih i oni za vas. Ne bi trebali biti razočarani – osim ako ne tražite nešto što niste ni dali. Ponekad nisu svi u prilici da daju istom mjerom kao i vi pa i na to obratite pažnju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3