Veliki horoskop za 2019. godinu: Ovan i Djevica pred LJUBAVNIM ISKUŠENJIMA, Vaga će pronaći NOVU LJUBAV, a jednom znaku će se SVIJET OKRENUTI NAGLAVAČKE..

Veliki horoskop za 2019. godinu: Ovan i Djevica pred LJUBAVNIM ISKUŠENJIMA, Vaga će pronaći NOVU LJUBAV, a jednom znaku će se SVIJET OKRENUTI NAGLAVAČKE..

8. listopada 2018. Off By Admin 1

 

Rak

Rak 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Rakovi, vi vjerujete da je to što radite ispravno. Zato može biti vrlo frustrirajuće kada vas zaobiđu pozitivni poslovni rezultati. Kada 2019. počne, vi ćete se osjećati kao da ste na vrhu svijeta u profesionalnom smislu. Godišnji horoskop za Raka 2019. pokazuje da će se u prvom dijelu godine poslovni problemi nakupljati.

Nagrade će otići onima koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, bit će vam teško gledati kako su drugi uspješni. S jedne strane, znat ćete da je to jedino fer. U stvari, ispravno je što će drugi uspjeti. S druge strane, morat ćete razmisliti o postupcima koji su vašu karijeru skrenuli s puta.

 

Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspjeh u drugom dijelu godine. Ne brinite – ovo ne znači da vam 2019. nema što ponuditi. Godišnji horoskop za Raka 2019. pokazuje da će tijekom ljeta vaše financije biti dobre, ali možda ne u onoj mjeri u kojoj ste se nadali.

 

 

Rak 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Početak godine bi mogao biti pun iskušenja. Odnosi koje ste pokušavali popraviti ili poboljšati mogu lako krenuti u suprotnom smjeru, a sve na osnovu jedne nepažljive riječi. Tijekom ovog perioda, shvatite da sve ovisi o vašem ponašanju. Budite pažljivi s riječima i pokušajte vježbati strpljenje.

Zapamtite, vi niste uvijek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe. Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom dijelu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos.

 

 

Rak 2019: Horoskop za zdravlje

Uvijek emotivan, Rak je često samom sebi najgori neprijatelj kada je zdravlje u pitanju. Godišnji horoskop za Raka 2019. donosi dobre i pozitivne emocije, a zdravlje bi trebalo ostati jako dobro ako se stres svede na minimum. Kao i uvijek, odmarajte se dovoljno i ugađajte maksimalno sebi u danima kada vam se čini da ne možete postići sve.

Lav

Lav 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Lava pokazuje da će 2019. početi vrlo burno! Promocije, priznanja, pažnja … sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspjeha će se nastaviti tijekom cijele godine, što je dobro, imajući u vidu nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u posljednje vrijeme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može donijeti veliki uspjeh.

Najbolji savjet za 2019. je da nastavite tražiti nove mogućnosti, zato što možete jako puno od toga dobiti. Ako nešto ne ide kako treba, ne gubite vrijeme.

Pristupite iz drugog kuta. Godišnji horoskop za Lava 2019. pokazuje da ćete imati puno uspjeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori, ne nervirajte se. Otvorit će se nova.

 

Lav 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Lav ponekad može biti kralj drame. Imajte ovo na umu ako vaša veza krene nizbrdo na početku 2019. Ne mora biti vašom krivicom. Ali je teže da volimo druge ako trošimo previše vremena voleći sebe. Morate obraćati puno više pažnje na vaše voljene. Skrenite pažnju sa sebe neko vrijeme.

Godišnji horoskop za Lava 2019. pokazuje da ljudi neće imati mnogo suosjećanja za vas i da će vaša veza imati poteškoća u prvoj polovici 2019.

Morat ćete se osloniti isključivo na sebe ukoliko želite riješiti probleme. Ili još bolje, ne preuveličavajte stvari. Ako postoji problem, riješite ga i krenite dalje. Promjena vaše reakcije na probleme ili više ljubavi s vaše strane nego obično će pomoći da se vaša obitelj, prijatelji i najbliži vrate tamo gdje bi trebali biti – pokraj vas.

 

 

Lav 2019: Horoskop za zdravlje

Vitalni i moćni, služit će vas odlično zdravlje. Jedite zdravu hranu, vježbajte ili se što više opuštajte. Odmor je ključ u 2019. godini. Događati će se toliko stvari da ćete biti u iskušenju preskočiti odmor i vježbe, ali kada to uradite, osjetiti ćete efekte. Zapamtite da je za zdravlje najbitnija umjerenost u svemu.

 

 

Djevica

Djevica 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

U 2019. godini, važno je da prestanete požurivati stvari. Godišnji horoskop za Djevicu 2019. pokazuje da ovakva vrsta nepažnje može dovesti do ozbiljnijih problema u karijeri i financijama. Umjesto toga, potrebno je vrijeme da provjerite jeste li sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, one mogu izazvati profesionalne probleme, pa ih zato što prije učvrstite.

 

Provjeravajte dokumente i to dva puta. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rješenja ove godine, jer možete uletjeti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze. Poslujte preko odvjetnika, knjigovođa i stručnjaka ove godine.

Godišnji horoskop za Djevicu 2019. pokazuje da će vaša karijera zabilježiti stalan napredak od početka ožujka, ali ako pokušavate ubrzati stvari, možda propustite još veće mogućnosti. 2019. ima puno nagrada za Djevicu – zato vježbajte povjerenje i slijedite pravila.

 

 

Djevica 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Godišnji horoskop za Djevicu 2019. pokazuje da će početkom godine Djevice doživjeti razdor u intimnim odnosima. Bit će potrebno vrijeme da riješite probleme. Ne očekujte da se stvari jednostavno riješe, samo zato što želite sve odjednom. 2019. će biti idealna godina da poradite na odnosima uz stručnu pomoć ili podršku grupe. Kada dođe lipanj, bit ćete u puno boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Prijatelji i obitelj će biti tu tijekom cijele godine. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobit ćete puno zauzvrat.

 

Djevica 2019: Horoskop za zdravlje

Što se tiče zdravlja, nemate razloga za brigu. Zdravlje će biti dobro. Ostanite u formi, jedite zdravu hranu i poradite još malo na stjecanju zdravih navika. Ako vam dosadi takav stil života, oprobajte se u nekom novom sportu i osjetit ćete mnoge prednosti redovnog vježbanja.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4