VELIKI VIKEND HOROSKOP: Vreme je za PROVOD! Zvezde savetuju jedan znak da prihvati LJUBAVNU PONUDU

VELIKI VIKEND HOROSKOP: Vreme je za PROVOD! Zvezde savetuju jedan znak da prihvati LJUBAVNU PONUDU

12. listopada 2018. 0 By Admin 1

Petak je dan koji najviše volimo. Omiljeni dan u nedelji kojem se mnogi raduju. Posebno, u letnjem periodu jer poslednji radni dan najavljuje vikend, a zna se da su subota i nedelja rezervisani za: odmor, zabavu, provod i društvo. Kada sve ovo ukombinujete dobijate – savršen vikend! Stoga, pogledajte kako su vam zvezde naklonjene i saznajte šta vas savetuju u našem velikom vikend horoskopu!

 

OVAN

Neko prema vama ima dobre namere. Dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Osoba koja privlači vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.

 

 

BIK

Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovne saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu i zato izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene. Razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem važnih detalja. Bolje je da razjasnite nesporazume.

 

 

BLIZANCI

Imate dobro rešenje, ali neko pokušava da ograniči vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odražava na vašu koncentraciju. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4