PREOKRETI, NOVE LJUBAVI, IZNENAĐENJA: Život ovih 5 znakova će se POTPUNO PROMENITI u 2019. godini!

PREOKRETI, NOVE LJUBAVI, IZNENAĐENJA: Život ovih 5 znakova će se POTPUNO PROMENITI u 2019. godini!

16. listopada 2018. 0 By Admin 1

4. Jarac – Postat ćete odvažniji!

Ovo je također velika godina za vas. Osjećat ćete se nepobjedivo i ništa vas neće uplašiti. U ljubavi i poslu, idete stazama kojim se ranije niste usudili kročiti. Iako ste nekad bili usamljeni vuk, sada tražite društvo i više se ne bojite otvoriti svoje srce.

Ova godina može započeti s nekom neizvjesnošću u vašem životu zbog odluke koju nećete moći donijeti u prosincu 2018. Od 6. siječnja do 6. veljače donijet ćete odluku ili ćete se predomisliti oko nečega što ste prije odlučili.

Odnosi s drugim ljudima mogu biti područje testiranja ove godine. Važne lekcije dolaze od drugih od svibnja do kolovoza.

 

 

Osobne prilike za Jarca:

Mnoge planete sjede u komplementarnim kutovima vašeg sunčanog znaka ove godine, a vjerojatno ćete otkriti da ovo otvara komunikaciju oko vas.

Također mogli bi više putovati i na taj način se susresti s onima koji se također žele poboljšati. U siječnju možete donijeti neke važne rezolucije i postaviti ciljeve. Od srpnja do rujna najbolje je vrijeme za njihovo ostvarenje.

 

 

5. Ribe – Pozitivna promjena je na vidiku

Kao intuitivna Riba, vjerojatno već znate da će 2019. biti godina promjena! Stoga ste već spremni staviti svoje dvojbe i strahove na stranu kako biste postigli svoje snove. Nećete dopustiti da vas itko više gazi! Čak i ako to znači da morate biti snažniji od onoga na što ste navikli, ostavit ćete sa strane svoju stidljivu stranu.

Mnogi novi i neobični događaji mogu se dogoditi u idućoj godini za one rođene u znaku Riba. Možda ćete biti malo nemirni i tražit ćete nova iskustva, razbiti rutinu koja guši individualnost. Možete čak pokazati neke pobunjeničke tendencije, pogotovo ako vam drugi ljudi pokušavaju nametnuti ograničenja – lipanj je takvo vrijeme.

Odnosi mogu biti područje u kojem ćete doživjeti veliki užitak i prosvjetljenje, a početak svibnja donosi vam priliku. Važne odluke donose se u kolovozu i rujnu.

 

 

Osobne prilike za Ribe:

Ove godine morate biti iskreni prema sebi i slijediti neke svoje jedinstvene ideje, samo vas to može dovesti do nekih buntovnih akcija sredinom godine.

Od sredine siječnja do sredine ožujka mnoge planete će vam pomoći u novim područjima vašeg života – imate podršku i osjećate da je ovo vaše vrijeme za promociju vaših ideja. Oni rođeni 19. i 27. veljače najviše će osjetiti promjene.

Stranice: 1 2