DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. OKTOBAR: Vaga zabrinuta, Ovna muči prošlost, Bik uživa u ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. OKTOBAR: Vaga zabrinuta, Ovna muči prošlost, Bik uživa u ljubavi…

17. listopada 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti emotivniji nego što je to za vas uobičajeno. Vrlo lako će vas poremetiti pesma koja vas podseća na staru ljubav, ili ćete je sresti u prolazu. Nemojte to uzimati suviše tragično. Ako ste u vezi, objasnite partneru kako se osećate i stavite mu do znanja da vam je potrebna pažnja i ljubav. Tako ćete sprečiti da budete povređeni.

 

BIK

Današnji palnetarni aspekt vas ohrabruje da se predate osećanjima koja već bugo vremena suzbijate. Slobodno se prepustite. Recite voljenoj osobi koliko je ona ustvari voljena. Napišite pesmu ili joj otpevajte serenadu. Vaša današnja romantična strana će biti izuzetna i bilo bi šteta da je ne iskoristite.

 

BLIZANAC

Današnji dan biće ispinjen ljubavlju. Vi ćete plivati u okeanu slatkih i prijatnih emocija. Bićete raspoloženi da svom partneru iskažete svoja osećanja na najlepši mogući način. Pored toga imaćete i veću količinu samopouzdanja i harizme, pa će druga strana biti zaista opčinjena vama. Ovo znači da ćete napraviti važan pomak napred u ljubavnoj vezi.

 

RAK

Vi ste vrlo emotivni. Današnja atmosfera, kada je ljubav u pitanju, mogla bi biti vrlo potresna. Ali, sva seta, tuga i druge negativne emocije koje budete osećali, biće isključivo plod vaše uobrazilje i neće imati mnogo veze sa ralnošću. Pokušajte da budete malo pozitivniji, kako ne biste bez razloga opteretili i ugušili svog partnera.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4