DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. OKTOBAR: Vaga zabrinuta, Ovna muči prošlost, Bik uživa u ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. OKTOBAR: Vaga zabrinuta, Ovna muči prošlost, Bik uživa u ljubavi…

17. listopada 2018. 0 By Admin 1
ŠKORPIJA
Vaš problem u ljubavnim odnosima je uglavnom taj što posle određenog vremena imate potrebu da držite vašem partneru predavanja o raznim životnim pitanjima i umarate ga potrebom da na njega prenesete svoje znanje ili poglede na svet. Zvezde vam ukazuju na to da ako želite da zadržite svoju voljenu osobu, morate da naučite da je dijalog mnogo važniji od monologa.
STRELAC
Zvezde vam danas savetuju da hrabo počnete da govorite, umesto što stvarate pretpostavke o određenoj situaciji. Ako ste imali neke sumnje ili nerešena pitanja vezana za vašeg partnera, a niste ništa govorili, sada je vreme da to učinite i rešite probleme koji su vas mučili. Verovatno ćete shvatiti da nije bilo ničega oko čega je trebalo da brinete, ali je svakako vreme da počnete da pričate.
JARAC
Danas vas očekuje dubok razgovor sa voljenom osobom, koji će se ticati vašeg ponašanja i postoji opasnost da se pretvori u neprijatnu raspravu. Zvezde vam savetuju da budete ozbiljni i iskreni, naročito ako je u pitanju veza do koje nam je zaista stalo. Ako želite da stvari i dalje idu onako kako su trenule morate dati više sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4