Crni Mesec u znaku Vodolije budi TAMNE strane i DIVLJE EMOCIJE, a evo kakav test je za nas SUDBINA pripremila do kraja oktobra!

Crni Mesec u znaku Vodolije budi TAMNE strane i DIVLJE EMOCIJE, a evo kakav test je za nas SUDBINA pripremila do kraja oktobra!

18. listopada 2018. 0 By Admin 1

Prolazak Crnog Meseca (Lilit) kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Krajem oktobra, Crni Mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene.

 

Kada sam gledala godišnju astrološku analizu za ovu godinu, uočila sam nezgodan kvadrat koji je uslovljavao mnogo nezgodnih situacija sa zdravljem, gubitkom posla i novca, opstrukcijom položaja u društvu i sličnoga svima nama.

 

Kada sam pre neki dan posmatrala kartu, primetila sam da ulazak Crnog Meseca u Vodoliji sugeriše za većinu nas poslednju borbu iz koje treba da izađemo kao pobednici, ili kao potpuno nova, transformisana verzija sebe koja je mnogo jača i sposobnija nego pređašnja.

 

Prolazak Crnog Meseca kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Tako da, ovaj planetoi govori u tranzitnim kartama o tome kako mi držimo pod kontrolom našu mračnu stranu, ali i kako se mračna strana drugih u našoj okolini odražava na nas.

Krajem oktobra, Crni mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene. Naime, Crni mesec predstavlja invertnu sliku pravog Meseca u odnosu na Zemlju, baš kao što naše emocije postaju maligne i potpuno drugačije ukoliko smo pod uticajem besa i osvetoljubivosti.

 

Vodoliju vodi magija Urana

Crni Mesec u Vodoliji nam za pripadnike ovog znaka obično donosi njihovu borbu sa segmentima svesti koji ih ocrnjuju i zatvaraju. Zavisno od momenta kada ova astrološka tačka preklopi njihovu poziciju Sunca, Vodolije bi trebalo da osete da je njihov karakter u senci te da njihova samoinicijativnost strikno zavisi od toga koliko će biti sposobni da se izbore se sa svojim egom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2