Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- OVAN I BIK I BLIZANCI

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- OVAN I BIK I BLIZANCI

21. listopada 2018. 0 By Admin 1

ovan

Posao:

Dragi Ovnovi,
Prva dekada novembra će biti relativno mirna i moći ćete da bez većih teškoća i zastoja ostvarujete planirane ciljeve. Najviše ćete napretka postići u realizaciji velikih i dugoročnih ciljeva. 6. novembra će Sunce praviti trigon sa Neptunom, što će vam omogućiti da izvučete korist iz finansijskih obrta na berzi koje ste pažljivo pratili i pripremali se na njih. Uran će se retrogradno vratiti u vaš znak i prouzrokovaće napetosti zbog kašnjenja novih projekata. Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra otvoriće vam mogućnost sticanja novih radnih kvalifikacija, kao i mogućnost saradnje sa inostranim firmama i kompanijama, a to će pozitivno uticati na vaše celokupno poslovanje. Trigon Venere sa Marsom, vašim vladarem, povoljšaće vaše odnose sa saradnicima i doneće vam uspeh u javnosti. U drugoj dekadi novembra Sunce će praviti sekstil sa Plutonom. Imaćete podršku od nadređenih i umećete da izvučete najbolje iz sebe u rešavanju komplikovanih situacija na poslu. Sekstil Marsa sa Uranom doneće vam veliki uspeh u svakoj vrsti timskog rada.

Mars će 16. novembra ući u znak Riba, a Venera će krenuti direktno, što će biti pravo vreme da pokrenete vaše tajne planove i preteknete konkurenciju. Od 17. novembra će Merkur biti u retrogradnom hodu, što će otežati vašu saradnju sa inostranim partnerima. U trećoj dekadi novembra Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate investiranje u projekte koji su povezani sa inostranim i obrazovnim insitucijama. Teškoće ćete imati i ako se bavite turizmom. Uspećete da rešite teškoće i ostvarite stabilnost nakon 26. novembra kada će vam se pružiti šansa da ostvarite profit veći od očekivanog. Vaše akcije će biti vešte i dobro koordinisane. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva.

Nezaposleni Ovnovi će uspeti da zahvaljujući istrajnosti i kontaktima sa kojima se budu povezali, dobiju radno mesto koje su odavno želeli. To će im doneti i priliku za bolju platu.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Bićete puni inicijative i imaćete predloge kako da provedete zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Kako znate šta se vašem partneru dopada, vaši predlozi će najvećim delom biti prihvaćeni. Prijaće vam izlasci na razne društvene manifestacije. Venera će praviti trigon sa Marsom i pojačaće vašu intimu i uneti potrebnu dinamiku u vašu vezu.
Mars će u drugoj polovini novembra ući u znak Riba, a Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će krenuti direktno. Bićete osetljiviji dok će vaš partner da se više otvori ka vama nakon dužeg perioda povučenosti. Pripazite jer ćete zbog osetljivosti biti skloni naglim reakcijama i nesuglasicama. Uzrok može da bude u zajedničkim finansijama.

 

Ako ste slobodni:

Uran se vraća u vaš znak na početku novembra i donosi vam neočekivan susret sa osobom sa kojom ste imali avanturu u prošlosti. To vas neće ostaviti ravnodušnim. Kako će i Venera biti retrogradna, pokušaćete da obnovite vezu i u početku će vam delovati da je to bila prava odluka. U drugoj polovini novembra primetićete da vam nedostaje bliskost i da je vreme da se poradi na izbegavanju i prevazilaženju grešaka iz prošlosti ili ćete doneti odluku da prekinete vezu.
Stariji Ovnovi će biti raspoloženi više za prolaznu avanturu nego što će se potruditi da započnu stabilnu emotivnu vezu. Sa Sa osobom u znaku Strelca ćete započeti avanturu koja će biti puna dinamike ali i nestabilna. Zadovoljićete radoznalost.

 

Zdravlje:

Prva polovina novembra donosi vam stabilno zdravlje i više lakših fizičkih aktivnosti koje će vam prijati. Vaša kondicija će biti jaka i imaćete snage za veće fizičke napore. 17. novembra Merkur će krenuti retogradno i praviće kvadrat sa Marsom, što će vas činiti osetljivim na prehladu. Imaćete otežanu cirkulaciju. Čuvajte se uganuća zgloba na nozi.
Praktikujte lakšu ishranu u prvoj polovini novembra koja treba da se sastoji od voća, jogurta, ribe i povrća kao što su grašak i bundeva. Umanjite unos hleba, testenina, pečenog mesa i suhomesnatih proizvoda. U drugoj polovini meseca pijte više čajeva, posebno zeleni čaj. Izbegavajte kafu i gazirana pića. Mleko, meso i integralne žitarice konzumirajte umereno.

 

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 20, 24

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3