Odaberi jednu KARTU i primi važnu ŽIVOTNU PORUKU

Odaberi jednu KARTU i primi važnu ŽIVOTNU PORUKU

22. listopada 2018. 0 By Admin 1

Muze su inspirativne božice književnosti, znanosti i umjetnosti u grčkoj mitologiji. Smatrale su se izvorom znanja, zaštitnicama pjesništva, umjetnosti i znanosti. Kasnije su ih Rimljani usvojili kao dio njihovog panteona.

U trenutnoj upotrebi jezika, “muza” se može općenito odnositi na osobu koja nadahnjuje umjetnika, glazbenika, pisca ili čak običnu osobu koja se trudi učiniti više u životu i samo treba malo inspiracije da bi ostvarila svoje snove.

 

 

Muza 1 inspirira vas da:

Ova Muza vas podsjeća da je vaša obitelj duša važna. Obitelj je svatko koga odaberete da vam bude blizak, a ne morate nužno biti krvno povezani, piše Mystical raven. Vaša obitelj može biti bliski prijatelj s kojim ste jako povezani ili obitelj u kojoj ste rođeni.

 

Osobe u vašoj obitelji duša su važne. Veza koju imate seže dalje od ovog životnog vijeka.  Vrijeme je da se povežete (gdje god se nalazili u svijetu i u duhovnom području).

Znajte da vaša obiteljska veza duša ide dublje od riječi. Oni mogu osjetiti/znati što radite, razmišljate ili osjećate bez da razgovorate s njima.

 

 

Muza 2 vas inspirira da:

Ova Muza vas podsjeća da je promjena dio života i da se nemate čega bojati. Vi ste u prirodnom ciklusu rasta i jedno ili više područja u vašem životu se razvijaju (mijenjaju se). Prihvatite ovo i znajte da je ovo dio vašeg putovanja.

Nemojte se boriti protiv njega. Ako ste se osjećali loše, morate sada djelovati kako biste donijeli promjenu; sada je vrijeme.

 

Ova Muza je ovdje da vas potakne na nastavak vašeg duhovnog putovanja i da i dalje budete sami. Imate puno za ponuditi svijetu. Ljubav je čarobna, jer ima moć transformirati sve stvari. Ljubav koju držite u srcu ima moć dotaknuti ne samo one oko vas, već čitav svijet.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2