ANĐEO ISPUNJAVA ŽELJE! Izaberi JEDNOG i saznaj hoće li se TVOJA ŽELJA ISPUNITI

ANĐEO ISPUNJAVA ŽELJE! Izaberi JEDNOG i saznaj hoće li se TVOJA ŽELJA ISPUNITI

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

Prvo zamisli jednu želju. A onda izaberi jednog andjela sa slike koji te najviše privlači i saznaj da li će ti se ta želja ostvariti…

 

 

Kojeg ANEĐELA ti biraš?

 

 

ANĐEO BROJ 1

Ako je vas izbor ANDJEO broj jedan, vi posjedujete izuzetnu snagu volje, da kada nesto odlucite , rijetko kada se desi da vam to izmakne ili da ne zavrsite do kraja nesto sto ste naumili. Dostojanstveni ste i prema sebi najstroziji.

 

Zato i jeste u zivotu tj bicete jako uspjesni.Trenutno ste jako blizu cilja ali ovaj zadnji i poslednji dio se oduzio i vec polako pocinjete da gubite strpljenje. Sve vam se cini bespotrebno sto uradite, i umorili ste se od silne zelje da ubrzate stvari, nikako vam ne ide od ruke.

 

E to moze znaciti samo jedno, a to je da VI trebate sada da pustite da se zelja sama zaokruzi jer ste vi dali od sebe sve sto ste mogli i sve sto sada dodatno uradite samo ce negativno djelovati na vasu psihu. Znaci pustite neko vrijeme i sacekajte. Neke stvari u zivotu ma koliko nam djelovale prosto na prvu, zahtjevaju malo vise vremena.

 

Jednu stvar samo ne smijes dozvoliti ako zelis da uspijes ostvariti ovu zelju a to je da ne smijes poceti gubiti strpljenje, ono ti je sada najpotrebnije…

 

Sve ce se kockice uklopiti na svoje mjesto.

 

 

 

ANĐEO BROJ 2

 

Ukoliko ste se pronasli i izabrali ANDJELA broj dva, to znaci da ste vi jako zabavna, dominantna i vesela osoba. Naprosto privlacite paznju gdje god da se pojavite i u drustvu uvijek vodite glavnu rijec.

 

Trenutno ste u jednoj zivotnoj dilemi, ne znate za sta da se odlucite izmedju dvije stvari, obe vam djeluju jednako primamljivo i vec neko vrijeme balansirate jako uspjesno. Medjutim, ono sto je vrlo moguce kao ishod ove situacije je to da cete ostati bez OBE ukoliko se ubrzo ne odlucite i jednu zauvijek pustite.

 

Vi najbolje znate o cemu je rijec pa se dobro zamislite i pokusajte odvagati dobro i odluciti se konacno. Volite izazove i ponekad ne razmisljate da mozete nekog povrijediti na svom putu do cilja, budite malo obazriviji prema drugima.

 

Sada trebate shvatiti da nikog drugog ne trebate usreciti i prilagodjavati se, nego se posvetiti sebi da izadjete iz ove po malo komleksne situacije koja te cini nervoznom i napetom.

 

Fokusiraj se na sebe.

 

 

Nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2