Bik će se naći na PREKRETNICI, a jedan znak ce doživjeti RAZOČARENJE… Ova tri znaka čeka VELIKO LJUBAVNO ISKUŠENJE

Bik će se naći na PREKRETNICI, a jedan znak ce doživjeti RAZOČARENJE… Ova tri znaka čeka VELIKO LJUBAVNO ISKUŠENJE

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

U narednom periodu ova tri znaka proći će kroz mnoga ljubavna iskušenja…

U pitanju su Bik, Lav i Jarac…

 

Lav

Osobe rodjene u ovom znaku trebaju da se pripreme na jednu vrstu emotivnog soka. Biće na jedan nacin prisiljeni da shvate realnost i da spuste ponosnu glavu malo nize te pogledaju svijet onakav kakav jeste. Samo problem je sto ce ovo jako da utice na daljni tok situacije.. Ukoliko ste u vezi za vas bi ovo moglo znaciti raskid sa partnerom, zbog vaseg nepovjerenja ili izdaje sa njegove strane..

Osjeticete se izdano i imacete teske momente ali sve stvari koje se desavaju imaju svoj razlog koji se pokaze prilje ii kasnije.. Zato je sada jako bitno da se naoruzate strpljenjem. Istrajte u ovom sto vam predstoji jer ce biti od velike vaznosti.

 

Ako imas planove vezano za simpatiju, vjerovatno ce se isto desiti. Samo se sjeti da ovaj period nece dugo potrajati jer sve vise se blizi tvoj mjesec vladanja . Tu ćes moci da realizujes sve ono sto si zamislila, tako da ne moras mnogo da brines ako su planovi jos u toku. Strpi se pa onda kreni kada osjetis nalet pozitivne energije… Osjetices i znaces da je to to…

 

PROŠLOST SE VRAĆA

 

Bik

Osobe rodjene u znaku bika, trebaju da se pripreme na nesto sto ce vas jako prodrmati i potpaliti zagasene vatre u dubini vase duse… Neko koga ste prije , u proslosti jako voljeli i ceznuli za njim, pojavice se ponovo u vasem zivotu i vi cete se totalno izgubiti. Sto je najzanimljivije taman kad ste odlucili da je to to, da je kraj, osoba D ce odluciti da ste bas vi mozda vrijedni njegove paznje. Naci cete se u potpunoj nedoumici…jer srce bi odmah, ali mozak…

 

NE.. Imate strah od vracanja na stare stvari koje ste zaokruzili u svojoj glavi i ne idete putevima koje ste zatvorli… Ali srce kaze da ides… Sada, na tebi je odlucis da li ces preuzeti rizik da mu vjerujes i da mu jednostavno pruzis sansu da ti pokaze vremenom sta zaista misli i osjeca… Dobro razmisli sta je najbolje za tebe, ako znas da ces se kajati sto nisi pokusala, rizikuj po svaku cijenu, pa sta bude.

 

Spremi se u startu i kreni…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2