DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. oktobar: Ovan u centru pažnje, pred Lavom izuzetan dan, Škorpije uživaju u društvu jedne osobe..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. oktobar: Ovan u centru pažnje, pred Lavom izuzetan dan, Škorpije uživaju u društvu jedne osobe..

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Izgleda da danas ne možete pogrešiti nikako sa planetarnim aspektima na vašoj strani. Na bilo kakav sastanak da odete bićete u centru pažnje i veoma uspešni. Zbog vašeg samopouzdanja može vas privući jedna posebna osoba, koja će takođe želeti da sa vama da stupi u kontakt.

 

Trenutno nemate šta da izgubite!

 

Bik

Trenutna astralna poravnanja indiciraju da vaš ljubavni život naprosto cveta u onom duhovnom smislu koji podrazumeva kurs meditacije ili neku vrstu joga treninga. Takav susert uma i srca svakako znači da ste daleko od svakodnevne rutine, možda na nekoj vrsti odmora ili uživate u par dana pauze.

 

Veoma će vam značiti ukoliko ste sami, a ako ste u vezi, značiće oboma.

 

Blizanci

Danas će vam značiti bilo kakva grupna dešavanja, fizičke ili motivacione vežbe. Ukoliko imate partnera, onda ćete uvideti kako ljudi koje ćete danas sresti mogu da pomognu vašoj trenutnoj vezi. Ukoliko tražite društvo, onda je sve što je potrebno da krenete u priču i vidite šta će se desiti.

 

Mogli biste se veoma iznenaditi!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4