PAUN kojeg izabereš OTKRIĆE da li te čeka BOGATSTVO ili ti je SUĐENA BEDA i život u SIROMAŠTVU

PAUN kojeg izabereš OTKRIĆE da li te čeka BOGATSTVO ili ti je SUĐENA BEDA i život u SIROMAŠTVU

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

Paun je životinja koja ima jako specifičan izgled i on je simbol raskoši i bogatstva.

Pogledaj sliku pa odaberi jednog pauna, on će ti otkriti da li te u budućnosti čeka siromaštvo ili lep život u blagostanju.

 

 

PAUN BROJ 1

 

Ako si odabrao ovu sliku ti do sada nisi imao bog zna koliko. Nije ti život bio pretežak ali je bilo momenata kada nisi imao. Mnogi životni trenuci ostave na nama traga pa tako i život u neimaštini. Vi ste neko ko se bori celi život da stekne nešto i da pruži najbližima koliko može.

 

Ova godina će za vas biti jako uspešna što se tiče karijere i polja finansija. U drugoj polovini 2018. godine kreće vaše vreme. Imaćete priliku da preko jednog prijatelja zaradite neki novac koji će vam jako dobro doći. Pored toga imaćete mogućnost da se zaposlite na jednom zanimljivom mestu.

 

Kako god ova godina, naročito u drugoj polovini biće vam jako berićetna. Vaše vreme za uspeh tek dolazi. Probajte pratiti svoju intuiciju jer bi vam novac moglo doneti nešto što radite od kuće. Ukoliko imate privatni biznis do kraja ove godine postoji mogućnost da ostvarite veliki profit. Očekuje vas uspeh koji ni sami niste mogli da zamislite da bi mogli postići.

 

 

PAUN BROJ 2

 

Vama je nekako sve uvek išlo od ruke. Pratila vas je sreća kada bi započinjali neki posao. Vama je uspeh zagarantovan šta god počeli da radite. U toku ove godine imećete razne izazove na poslovnom planu. Imaćete mogućnost da putujete, a ukoliko igrate igre na sreću očekuje vas jedan veliki dobitak novca ili nekog skupocenog poklona sredinom ovog leta. Ovo leto će vas pratiti velika sreća u novcu, pare će se lepiti na vas.

 

Vama je u budućnosti obećan život na visokoj nozi, bogatstvo i blagostanje pratiće vas naročito posle vaše 45. godine života. Imaćete priliku da upoznate mnoge ljude, da putujete i da ulažete novac u svoje hobije. Iako je najveće bogatstvo sreća u porodici i zdravlje, svakome dobro dođe kada ne mora da razmišlja kako će prebroditi dan. Vi ćete imati jako puno sreće ove godina a 2019. ćete dostići svog cilj koji dugo dugo sanjate.

 

Ispred vas je zlatan period koji probajte iskoristiti što bolje možete. Vi ste pravi srećnik.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2