Uvek vode GLAVNU REČ, nose veliku SNAGU U DUŠI, strasno se ZALJUBLJUJU, ali OVO ih uvek KOŠTA sreće..

Uvek vode GLAVNU REČ, nose veliku SNAGU U DUŠI, strasno se ZALJUBLJUJU, ali OVO ih uvek KOŠTA sreće..

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

Lav i ovan su dva znaka sličnih karakterstika. Oba su jaka i snažna, preuzimaju inicijativu , hrabri su i uvek hoće po svom.

 

 

Evo zašto su Ovan i Lav posebni, s kim se prema horoskopu najbolju slažu i kakvi su kada se zaljube i kada su u vezi.. 

 

 

OVAN

Oni su po prirodi bučni i enrgični, nemoguće je ne primetiti njihovu energiju kada se pojave u prostoriji. Ovaj znak je vatrene prirode i nosi ga strast kroz život. Ukoliko želite osvojiti Ovna moraćete biti stalno aktivni jer njemu sve brzo dosadi. U vezi želi da je dinamično stalno.

 

Ovan je prvi znak u horoskopu i nosi u sebi veliku snagu, pa je u životu često uspešan. Prati svoje snove i ima posebne ambicije kroz cei život. Ovnovi se teško smire i pod stare dane. Uvek su aktivni i daju sve od sebe. Zbog toga ih ljudi cene i vole.

 

Ovan znak u ljubavi voli da se takmiči i da pobeđuje. Njega će uvek privući izazov jer on jako voli da se dokazuje. Ovan voli da zavodi i da flertuje, i uvek je sprema na prvi korak, on uvek preuzima inicijativu i jasno pokaže šta želi.

 

Ukoliko želite osvojiti Ovna nikada mu nemojte reći šta osećate, nemojte biti lak plen. On želi da bude lovac i da vas lovi, a ovako mu se dajete na pladnju. Ovan želi zanimljivu i vezu punu strasti i dok je tako on će biti odličan i romantičan ali kada to nestane i nešto se promeni Ovan će na drugom mestu potražiti uzbuđenje.

 

 

Ovan se u ljubavi najbolje slaže sa Lavom, Vagom i Blizanacima. Sa njima mogu ostvariti najdublje emotivne veze. 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2