Pun Mjesec u Biku 24.10.: Najveće PROMJENE osjetiće Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije a evo šta čeka TVOJ znak!

Pun Mjesec u Biku 24.10.: Najveće PROMJENE osjetiće Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije a evo šta čeka TVOJ znak!

24. listopada 2018. 0 By Admin 1

Sada će istjerivati pravdu Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci pa je najbolje ne tražiti krivca, jer će ga nebeska pravda sama naći

Ovaj Pun Mjesec je u konjukciji s Uranom što može da nam da razne iznenadne događaje, napetosti, svađe, neočekivani stres i svakako tvrdoglavost koja je Bikovska osobina, piše astrolog Željka Knežević.

Da bi se opustili trebalo bi ići na masažu, u saunu, uživati s voljenom osobom, ići na koncerte i druga mjesta za uživanje i opuštanje. Uran u blizini Mjeseca čini ljude nervoznim, pa će stalno nešto prigovarati tj. ništa im neće biti dobro, ali će ipak Uran popustiti pred ljubomorom i tvrdoglavošću.

Sada će istjerivati pravdu Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci pa je najbolje ne tražiti krivca, jer će ga nebeska pravda sama naći. Dosta razumno i suzdržano će se ponašati Djevice, Rakovi, Jarci i Ribe, dok na pojedine znakove neće ostaviti bitan utisak.

 

 

Prognoza po znakovima

OVAN

Sada imate priliku izgladiti i dovesti u harmoniju narušene odnose iz prošlosti. Kompromis je sada od presudnog značaja pa se potrudite da ga uspostavite. Pojedini Ovnovi mogu nešto prodati ili se željeti osloboditi nekih stvari u životu. Napravite sve što ste naumili jer se Uran ponovo vraća u vaš znak 6. 11. pa će opet napraviti zbunjenost i neke neočekivane situacije. Pronađite balans u svemu.

 

 

BIK

Travanjski Bikovi su najviše pogođeni što se tiče donošenja odluka, u smislu hoćete li popustiti ili se čvrsto držati odluka. Vi imate i podršku Saturna iz Jarca pa bi mogli odlučiti što će trajati na duže staze. Bitno je da budete umjereni u svemu. Izražen je optimizam i jaka fizička snaga pa je iskoristite.

BLIZANCI

Moguće je da donesete odluku kada je ljubav u pitanju. Jaka volja i želja vas guraju da realizirate svoje ideje i ciljeve. Kako Mjesec bude tranzitirao naprijed tako i vi napredujete u vašem poslu pa je ipak potrebno čuvati se od grešaka. Sa svojom karizmom možete napredovati u svemu.

 

 

RAK

Prigrlite svoje osjećaje i bavite se svojim emotivnim životom. Postoji osoba koja vas puno voli i misli na vas pa istinski očekuje i od vas da i vi nju jako volite. Izbjegavajte tvrdoglavost. Vi sada imate samopouzdanje pa možete sprovesti u djelo svoje zamisli i ideje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3