DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. oktobar: Lav živi u bajci, Vagu čeka fantastičan dan, Škorpija u iskušenju…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. oktobar: Lav živi u bajci, Vagu čeka fantastičan dan, Škorpija u iskušenju…

25. listopada 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ne dozvolite sebi da danas budete zahtevni prema partneru i da postavljate uslove koje on ne može da ispuni. Ako ste skloni da sanjarite o nekome ko nije slobodan, krajnje je vreme da se zapitate kako bi bilo da vaš partner to čini vama. Ako vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, bilo bi dobro da se strpite još neko vreme.

 

BIK

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture – drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

 

 

BLIZANCI

Mnogi predstavnici vašeg znaka su čvrsto odlučili da nešto značajno promene u aktuelnom partnerskom odnosu. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu, a neki i o braku. Oni koji su od skoro u vezi, bilo bi dobro da postanu odgovorniji i da se drže zadatih obećanja. Nađite vremena za voljenu osobu i pokažite joj koliko vam je stalo.

 

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4