Blizanci u LJUBAVNOM ISKUŠENJU, Vagu čeka ŠOK, Lav nikad SREĆNIJI, Škorpija u TAJNOJ VEZI… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

Blizanci u LJUBAVNOM ISKUŠENJU, Vagu čeka ŠOK, Lav nikad SREĆNIJI, Škorpija u TAJNOJ VEZI… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

26. listopada 2018. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta su vam zvezde pripremile za vikend.. Prema raasporedu planeta biće ovo pravi bum za mnoge pripadnike znaka… Ovan spoznaje nove stvari, Blizanci na rubu, Lav prepun ljubavi, Devica na prekretnici…

 

Evo šta očekuje vaš znak ovaj vikend..

 

 

OVAN

Ovaj vikend ćete imati priliku da upoznate neke nove ljude i da vidite neke stavri iz postpuno drugog ugla. Zauzeti će provoditi zabavno vikend dok će slobodni imati priliku da upoznaju jednu jako kreativnu i zanimljivu osobu. Uživajte u narednim danima.

 

 

BIK

Bikovi će napokon malo odahnuti. Imaćete zanimljive trenutke ovaj vikend ako ste u vezi. Moguće su neke nove radosne vesti koje će vam doneti jedan prijatelj. Oni koji su slobodni imaće priluku da bolje upoznaju osobu koja im se dopada.

 

 

BLIZANCI

Blizanci će ovaj vikend biti jako raspoloženi za ljubav i provešće prelepe trenutke , narpčito u subotu sa osobom koju vole. Ono koji su slobodni doći će u situaciju da će ih privući jedna zauzeta osoba koja je već u vezi ili u braku. Bićete u velikom islušenju jer će proraditi emocije među vama.

 

RAK

Rakovi će imati prijatne dane pred sobom ali će doživeti j i jedno iznenađenje. Oni koji su u vezama težiće tome da što više vremena provedu sa partnerom. Slobodni Rakovi će biti jako romantični i sanjalački raspoloženi. Izađite van  i širite ljubav.

 

 

LAV

Lavove čeka fantastičan vikend. Oni koji su u vezi doživeće velike radosti narednih dana sa osobom koju vole. Imaćete osećaj kao da ste se ponovo zaljubili u partnera. SLobodni pripadnici znaka će uživati u pažnji i pogledima suprotnog pola. Nikada se do sada nista osećali tako lepo i poželjno. Uživajte.

 

 

DEVICA

Device će imati male trzavice ovih dana. Oni koji su u vezi trebali bi malo da se opuste i da se malo više posvete svom parteru. Slobodne Device će imati jednu zanimljivu lujubavnu ponudu, neko vas tajno voli.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3