DNEVNI HOROSKOP za 28. oktobar: Jarac ostvaruje svoj cilj, Bik uspešan, Blizanci u ljubavnom zanosu…

DNEVNI HOROSKOP za 28. oktobar: Jarac ostvaruje svoj cilj, Bik uspešan, Blizanci u ljubavnom zanosu…

27. listopada 2018. 0 By Admin 1
Lep dan u najavi, savršen za vožnju, muziku, prijatelje. Bićete posebno inspirisani da zabavljate i vodite razgovore, okolina će uživati u vašem društvu. Postoji mogućnost da preterate sa alkoholom, stoga pripazite na vožnju u takvom stanju. Tokom dana, a posebno uveče, moguć susret sa osobom koja vam može biti sudbina. Zauzeti znakovi danas neće biti voljni za navedene aktivnosti, prijaće im mir i nadasve tišina.
Svako dobro svima.

 

 

ovan

POSAO
Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.

 

LJUBAV
Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

 

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

 

 

bik
POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«.

 

LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

 

ZDRAVLJE
Prijaće Vam odmor i opuštanje.

 

 

blizanci

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja.

 

LJUBAV
Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam kada se zanesete.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4