CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU ZA NOVEMBAR! Blizanci ZALJUBLJENI KAO NIKAD, Strelac između DVE LJUBAVI, Devica ODLAZI, Jarac u ZABRANJENOJ VEZI

CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU ZA NOVEMBAR! Blizanci ZALJUBLJENI KAO NIKAD, Strelac između DVE LJUBAVI, Devica ODLAZI, Jarac u ZABRANJENOJ VEZI

28. listopada 2018. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vam predviđaju ciganske karte u novembru mesecu. Ovaj mesec doneće nekome nevolje u ljubavi, nekome novac, a nekome velike životne promene i prekretnicu.

 

Evo šta očekuje vaš znak Zodijaka…

 

 

OVAN

Što se tiče karijere biće ovo mesec promena. Posle 8. novembra očekujte povećanje novčanih sredstava. Početkom meseca u ljubavi nećete biti preterano zadovoljni. Čuvajte se rizičnih veza. Sredina meseca biće povoljna a slobodnima će doneti mogućnost ljubavi preko posla ili prijatelja sa nekim u znaku Device ili Vage.

 

 

BIK

Bikovi u novembru dolaze do velike prekretnice na polju karijere. U prvoj polovini meseca izbegavajte konflikte, a druga će vam doneti mogućnost napredka i veće zarade. Bikovi u ljubavi budite oprezni prvih 7 dana novembra, mogli bi ući u tajnu ili zabranjenu vezu. Vladavina Škorpije počinje i stvari će se polako smiriti. Slobodni će ući u jednu vezu sredinom meseca sa osobom koja živi daleko a rođena je u znaku Device ili Lava.

 

 

BLIZANCI

Zanimljiv period što se tiče posla, biće mnogih promena ali vi ćete način kako da zaradite dodatno tokom novembra. Sredina meseca doneće vam novac i mogućnost da ostvarite neke stare planove. Početak meseca u ljubavi biće lep i poletan. Od 6.novembra Blizanci u vezama ulaze u krizu i moguće je da će raskinuti svoju vezu, a slobodni će imati šasnu za pravu ljubav.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4