SUNCE U ŠKORPIJI DONOSI VELIKU SREĆU: Ova tri znaka doživeće NEVEROVATNE TRENUTKE (do 22. novembra)

SUNCE U ŠKORPIJI DONOSI VELIKU SREĆU: Ova tri znaka doživeće NEVEROVATNE TRENUTKE (do 22. novembra)

31. listopada 2018. 0 By Admin 1

Za ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada – evo za koga su zvezde rezervisale sreću!

Imali su dugo i teško putovanje da dođu do ove tačke, ali sada će konačno izaći iz svih problema i muka i sijaće svetlije nego ikada ranije.

Sezona Škorpija je započela 23. oktobra i trajaće do 22. novembra 2018. godine. Ovaj period će mnogim znacima Zodijaka biti napet, jer je ovu jaku energiju nemoguće ne osetiti. Tipične Škorpije su neustrašivi ljudi koji se hrabro suočavaju sa svim neprijatnostima koje život donosi jer veruju u svoju unutrašnju snagu.

Za ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada i konačno će moći da shvate sve stvari o kojima su dugo razmišljali.Dok smo pod vladavinom Škorpije mnogi od vas će osetiti moć i snagu, ali to naravno zavisi od vaše natalne karte i u kojoj kući se nalazi Škorpija. Međutim, sezona misterioznih Škorpija će nekim znacima Zodijaka doneti sjajne trenutke!

 

 

Rak

Rakovi su imali stvarno turbulentan period, tako da sada mogu konačno da se opuste. Uvek su hrabrili druge da budu blagi prema sebi, a sada je vreme da slušaju sopstveni savet.

S druge strane, Sunce će se pridružiti Veneri i Jupiteru u petoj kući zabave, kreativnosti, strasti i romansa, tako da će zaista imati zabavne i nezaboravne trenutke tokom ove sezone.

 

 

Škorpija

Škorpije će imati puno sreće, jer ovo je njihovo vreme. Jupiter napušta njihov znak 8. novembra, ali planeta sreće ih neće ostaviti bez ičega.

Daće im nešto lepo, pa bi trebalo da budu spremni i čekaju.

 

Spremni ste za velike promene

S druge strane, Sunce putuje neko vreme kroz njihovu dvanaestu kuću, tako da postoje velike šanse da se osećaju letargično.

Ali kada Sunce uđe u njihovu prvu kuću i počne solarna revolucija, stvari će se potpuno promeniti za njih!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2