OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK U NOVEMBRU ČEKAJU TRUDNOĆA I BRAK! Nekom će da se osmehne i STARA LJUBAV!

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK U NOVEMBRU ČEKAJU TRUDNOĆA I BRAK! Nekom će da se osmehne i STARA LJUBAV!

4. studenoga 2018. 0 By Admin 1

1.novembra Retrogradna Venera ulazi u znak Vage, i tu će se zadržati sve do kraja novembra. Strasti će se napokon smiriti, burni odnosi će zaploviti mirnijim vodama. Veze koje su iznenada prekinute sada će dobiti drugu šansu.

 

 

Preispitaćemo odnose, pronaći balans u njima i tako probuditi čaroliju. Sada veze postaju kvalitetnije i sigurnije. Očekuje vas puno romantičnih dana i nežnih emocija.

 

Vage će napokon osetiti sigurnost u vezi. Osećaće se ispunjeno i blistaće sebi pred ogledalom. Poželećete brak, najdraži će vas zaprositi. Mnoge Vage će zatrudneti u ovom periodu. Ljubav je svuda oko vas. Uživajte, jer u novembru ćete osetiti atmosferu bajke.

Blizanci, Lavovi, Strelčevi i Vodolije će se posle dužeg vremena opustiti. Gospodin bivši će se vratiti sa osmehom, sa pralinama i sa cvećem. Da li ćete to moći da odbijete? NEEE, to se nikada ne odbija, jer došlo je vaših pet minuta.

 

Prijaće vam njegova pažnja, uživajte u toplom zagrljaju i iskrenim ljubavnim izjavama. Sve će nekako dobiti svetliju nijansu. Sa prijateljima očekujte više druženja. Ovo je period koji ćete pamtiti po lepom.

 

Ovnovi, Rakovi, i Jarčevi će se posvetiti detaljnoj analizi sopstvenih osećanja. Postoji mogućnost da će da bude i neprijatnih situacija, ali uskoro će proći.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2