Pred Ovnom mnogi IZAZOVI, Ribe nikada SREĆNIJE, Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT.. Evo šta vas čeka u LJUBAVI do 15. novembra!

Pred Ovnom mnogi IZAZOVI, Ribe nikada SREĆNIJE, Bik ostavlja PROŠLOST iza sebe i počinje NOVI ŽIVOT.. Evo šta vas čeka u LJUBAVI do 15. novembra!

4. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Ljubavni horoskop do 15. novembra 2018. godine: Saznajte ko prolazi kroz iskušenja, kome cvetaju ruže, a ko ima najveće šanse da se zaljubi u prvoj polovini novembra, piše Ehoroskop.

 

 

OVAN

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude s lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe zajedno s partnerom možete istraživati zanimljive teme.

BIK

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

 

 

BLIZANCI

Društenost i otvorenost biće vaše glavne osobine u ovom periodu. Oni koji su još sami uspevaće da brzo ostvare kontakte. Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije.

 

 

RAK

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze s porodicom. Vaša veza razvijaće se potom dobro.

 

 

 

LAV

Bićete osetljivi i s velikom potrebom da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnje. Uz više otvorenosti i saradnje vaši bi emotivni odnosi mogli da napreduju, a vi ćete biti srećniji. Razmislite.

 

 

DEVICA

Dosta vam je priče, želite preći na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih specijaliteta. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.

 

 

VAGA

Ispostaviće se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2