SREĆNA GODINA Jupitera u Strijelcu: Vagu čekaju PUTOVANJA, Lav konačno SREĆAN U LJUBAVI, Škorpija se KUPA U NOVCU, a Ribe očekuje ŽIVOTNA PROMJENA

SREĆNA GODINA Jupitera u Strijelcu: Vagu čekaju PUTOVANJA, Lav konačno SREĆAN U LJUBAVI, Škorpija se KUPA U NOVCU, a Ribe očekuje ŽIVOTNA PROMJENA

8. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Planet sreće, ekspanzije, rasta, obilja i novih prilika ulazi u znak Strijelca 8.11. ove godine i zadržat će se u tom znaku sve do 3.12.2019.. U idućih godinu dana svi ćemo osjetiti snažniju motivaciju za stvaranjem i kreiranjem boljeg života.

On je simbol istraživanja, idealizma, kretanja, putovanja, inozemstva, učenja, slobode i istine.

Vrijeme je da pogledamo na sunčanu stranu ulice. Primijetimo sve ono što u našem životu funkcionira i što bi bilo dobro oploditi kako bi raslo i razvijalo se.

Česte su iskrivljene predodžbe o utjecaju planeta. Pozitivan utjecaj Jupitera neće tek tako preobraziti naš život, stvoriti nam bolje uvjete. Ništa ili jako malo, ukoliko se sami ne pomaknemo. Možda ćete se osjećati nešto bolje nego dosad, možda će vam život slati nešto više podrške, no ako mi ne znamo što želimo, ako smo pasivni, ako zapomažemo i kukamo, malo toga će krenuti nabolje.

Zato je dobro znati kako iskoristiti pozitivan utjecaj ovog planeta u najvećoj mjeri.

Kako biste imali veći uvid u ono što vas očekuje u neposrednoj budućnosti, pokušajte se prisjetiti što vam se događalo od kraja studenog 2006. do potkraj prosinca 2007.. Možete ići i još dalje u prošlost, od kraja 1994. do siječnja 1996.. U tim godinama Jupiter se također kretao znakom Strijelca i aktivirao određena područja vašeg života koja će opet biti aktualna kroz narednih godinu dana.

Inače, s izlaskom Jupitera iz znaka Škorpiona i njegovim ulaskom u znak Strijelca sumiramo posljednjih godinu dana. Podvlačimo crtu iza nekih zbivanja i situacija koja su nas zaokupljala. Neke odluke će biti donesene.

Da ne pišem previše općenito o njegovom utjecaju, navest ću kako će utjecati konkretno na vaš život s obzirom na to u kojem vam se znaku nalazi podznak.

 

 

Prognoze po podznaku

 

Ako vam je Podznak u Ovnu: ovaj utjecaj olakšat će vam neka teža iskustva kroz koja prolazite od početka ove godine, a koja će potrajati još neko vrijeme. Jupiter vam nudi izlaze, nove prilike, rješenja kojima težite. Aktivirat će polje inozemstva, suradnju s udaljenim osobama i mjestima. Možda ćete biti zainteresirani za odlazak iz grada u kojem živite ili ćete više putovati. Osim toga, on će vam otvoriti i polje obrazovanja, vjere i duhovnosti. Omogućit će vam da se dalje educirate, a što će biti značajno za vas, s obzirom da vas kroz 2020. očekuje zaokret u karijeri. Naučeno kroz narednih godinu dana tada možete oploditi i primijeniti. Širite svoje obzore, učite, skupljajte nova iskustva, družite se s ljudima od kojih možete naučiti nešto novo.

 

 

Ako vam je Podznak u Biku: naučit ćete otpuštati i puštati. Neki odnosi bit će na ispitu izdržljivosti. Imovina drugih ljudi bit će nešto s čim ćete se više baviti. Ovo je vrijeme kada možete više saznati o sebi i o onome što je vrijedno zadržati, kapitalizirati, a što će izgledno otići jer više nema svrhu. Jupiter u 8. kući diže na površinu ono što je skriveno ili potisnuto, ono od čega okrećete glavu, a sada se s time morate suočiti. Možda ćete krenuti na neku terapiju ili pokušati iscijeliti one dijelove sebe koji vas udaljuju od zadovoljstva. Alimentacija, nasljedstvo, porezi, osiguranja, kredit – samo su neka područja koja će biti aktualna. U ljubavi je moguća fatalna privlačnost, bez obzira jeste li u braku ili slobodni.

 

 

Ako vam je Podznak u Blizancima: odnosi su u fokusu vaše pažnje, bilo da je riječ o braku, poslovnom partnerstvu i općenito odnosima s drugima. Razmislite što možete dati drugima, kako se što bolje predstaviti u javnosti, osobito ako to zahtijevaju vaši profesionalni interesi. Lako je moguće da dođe do promjena u životu vašeg bračnog partnera, ili da se nešto promijeni u vašem braku. Ako ste sami, može vam se dogoditi nova ljubav, čak i ulazak u brak. Koliko god da Jupiter podržava vaše odnose, može doći i do rasipanja na tom polju, na način da neki odnosi budu prekinuti ili da vam se svidi netko drugi zbog koga ćete biti spremni prekoračiti neka obećanja ili granice.

 

 

Ako vam je Podznak u Raku: rad, posao, zdravlje, radne navike, svakodnevica, odnos s kolegama na radnom mjestu, kao i kućni ljubimci – područja su koja će aktivirati ovaj tranzit. Sada je pravi trenutak da pribjegnete zdravijim navikama, promijenite prehranu, prestanete pušiti, počnete redovito vježbati. Imate i priliku proširiti posao, više uživati u onome što radite, zbližiti se s nekim osobama koje upoznajete putem posla. Možda odlučite nabaviti kućnog ljubimca, što će promijeniti vašu svakodnevicu. Niste li zadovoljni poslom kojeg obavljate, pruža vam se mogućnost za promjenu radnog mjesta.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3