ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA NEDELJE: Vaga blista od SREĆE, stiže i NOVAC, Bik u velikom ISKUŠENJU, Lavu se vraća BIVŠA ljubav…

ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA NEDELJE: Vaga blista od SREĆE, stiže i NOVAC, Bik u velikom ISKUŠENJU, Lavu se vraća BIVŠA ljubav…

8. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas čeka do 12. novembra na poslu, u ljubavi, u odnosu sa najdražima i kako će vas služiti zdravlje.

 

 

Ovan

Dobro ćete osećati do kraja nedelje nedelje.

Uzbudljivo je ovo razdoblje. Venera je u dalje u ašem polju strasti i donosi am poboljšanje odnosa sa partnerom, a slobodni mogu da se nadaju da će upoznat neku strastvenu osobu koja će im odgovarati po svim kriterijumima. Zauzeti treba da porade na komunikaciji i strasti, a ne da energiju uludo troše na rasprave sa partnerom. Pravite kompromise.

 

Što se posla tiče, ne primajte svaku kritiku previše lično. Imajte u vidu da su mogući povećani troškovi, pa budite malo pažljiviji sa novcem.

 

Moguća prehlada.

 

 

Bik

Ovo je nedelja za uspeh. Dobro se osećate, ali jedino vam pomalo iritira što sve zavisi od drugih. Morate da se opustite i da pustite da se stvari dešavaju same od sebe. Do sada ste vredno radili i isplatiće se.

 

Partner je romantičan i strastven. Slobodni, moguća je avantura, flert ili neki iznenadni ulazak u vezu.

 

Pijte više tečnosti ove nedelje.

 

 

Blizanci

Što se posla tiče moguća je neka nova saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Budite optimistični i ovaj put idite ‘na veliko’. Gledajte širu sliku i sve će biti mnogo bolje.

 

Pričljivi ste, ali bi trebalo da budete ipak diskretni, sem ako pored vas nisu osobe od poverenja.

 

Dobro se osećate u vezi. Konačno možete imati uvid u to da ste srećni i zadovoljni. Nema više tereta koji ste vukli iz proteklog perioda. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu na putu ili na nekom mestu za zabavu tokom vikenda.

Odlično se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4