DNEVNI HOROSKOP za 10. novembar: Bik u ljubavnom ISKUŠENJU, Lava očekuje ROMANTIČNI susret, Jarca će nešto JAKO obradovati..

DNEVNI HOROSKOP za 10. novembar: Bik u ljubavnom ISKUŠENJU, Lava očekuje ROMANTIČNI susret, Jarca će nešto JAKO obradovati..

9. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Danas ćete biti komunikativniji nego inače, pa iskoristite taj dar i raspričajte se o svemu što vam je na umu, pokušajte biranim rečima da dođete do ciljeva koji su pred vama.
Emocija i strast na nivou iznad, pa znate šta da radite kada se Riba i Venera igraju na nebu. Uspešan dan i uzbudljivo veče vam želimo.

 

ovan

POSAO
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.

 

LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu što činite sačuvate pravu meru ukusa.

 

ZDRAVLJE
Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

 

 

bik
POSAO
Neko vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja.

 

LJUBAV
Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.

 

ZDRAVLJE
Relaksacija deluje pozitivno na vašu psihičku ravnotežu.

 

 

blizanci

POSAO
Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Morate imati više hrabrosti.

 

LJUBAV
Lako primate nečije uticaje. Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.

 

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4