Mesečev horoskop do 6. decembra: Blizanci, Vaga i Vodolija bi mogli ostvariti SVOJE SNOVE

Mesečev horoskop do 6. decembra: Blizanci, Vaga i Vodolija bi mogli ostvariti SVOJE SNOVE

9. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Horoskop otkriva šta će nam doneti svaka faza Meseca do 6. decembra – budite oprezni kada se pojavi magija poslednje Mesečeve četvrti u Devici…

 

Uz mlad Mesec u Škorpiji, 7. novembra, teško ćemo izbeći susret sa vlastitom prirodom. Ako se usudimo zaroniti duboko, svoje strahove možemo preobraziti u novu vrstu unutrašnje snage.

 

Uz ovu vrstu energije možemo se rešiti tereta tajni, emotivno se pročistiti i preporoditi. BikDevica i Jarac to će najlakše postići kroz telo – od vežbanja i ishrane do terapija.

 

Rak, Škorpija i Ribe svoju će unutrašnju snagu obnoviti i osloboditi nekim oblikom kreativnog, umetničkog izražavanja osećanja. Za BlizanceVagu i Vodoliju važno je razgovarati, pisati dnevnik, čitati knjige sa područja psihologije. OvanLav i Strelac svoje će unutrašnje napetosti najbolje otpustiti intenzivnijim fizičkim aktivnostima i pomaganjem drugima.


Pun Mesec u Blizancima
, 23. novembra, u prvi plan donosi temu komunikacije. Ako puno vremena provodite na društvenim mrežama, zapitajte se koliko vam je to stvarno korisno i čini li vas to srećnima. Blizanci, Vaga i Vodolija imaju precizan uvid u trenutnu stvarnost, a to mogu iskoristiti da poboljšaju ljubavne odnose i provere jesu li na pravom putu ostvarenja planova.

 

Uz prvu četvrt u Vodoliji, 15. novembra, možemo učiniti nešto da ispravimo sitne nepravde kojima smo okruženi. Šta god to bilo, reagujte, upozorite na ono što je loše. Nemojte misliti da svojom inicijativom ne možete ništa promeniti. Probudite buntovnika u sebi, ali buntovnika sa jasnim ciljem!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2