Jupter posle 12 godina ulazi u znak STRELCA: Evo kojim znakovima donosi NOVAC I LJUBAV

Jupter posle 12 godina ulazi u znak STRELCA: Evo kojim znakovima donosi NOVAC I LJUBAV

12. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Posle 12 godina događa se misteriozan aspekt obilja i prosperiteta. Horoskop otkriva kome će Jupiter u znaku Strelca otvoriti vrata srećne sudbine!

Jupiter, planeta prosperiteta, optimizma, bogatstva, kontakata sa strancima i putovanja, 8. maja, posle 12 godina, ušla u Strelca. Znak koji simbolizuje i inostranstvo, strance i duža putovanja. Njen uticaj će najviše osetiti Strelčevi i Ribe kojima ova planeta vlada. Kao i predstavnici Raka, znaka u kojem je snaga Jupitera naglašena.

Ipak, prelazak ove planete preko Strelca uvek donosi ekspanziju. Odnosno, sve širi i uvećava (ne samo sreću i novac) u okviru simbolike astrološke kuće u kojoj se Jupiter nalazi. Jake emocije, želja za bogaćenjem, potreba za putovanjima, češći kontakti sa strancima, razvoj bolesti, apetit. Mada svakih 12 godina prelazi preko devetog zodijačkog znaka. To ne znači da će se ponavljati isti događaji, jer Jupiter obrazuje različite aspekte sa tranzitnim planetama.

 

To će, pre svega, osetiti rođeni u prvoj dekadi BlizanacaDevicaStrelaca i Riba.  Jer će Jupiter obrazovati napete aspekte sa Suncem predstavnika ovih znakova.

 

Budući da Sunce predstavlja ugled, položaj ali i vitalnost, uticaj Jupitera iz Strelca će se odraziti na poslovni život. Kao i zdravlje majskih Blizanaca, avgustovskih Devica, novembarskih Strelaca i februarskih Riba. Trebalo bi da izbegavaju rasprave sa nadređenima i partnerom, a da povedu više računa o zdravlju, posebno načinu ishrane.

 

Istovremeno, Jupiter će obrazovati harmonične aspekte (sekstil i trigon) sa Suncem Devica i Riba rođenih krajem znaka. Njima donosi veće mogućnosti za zaradu preko saradnje sa strancima, rada u inostranstvu ili putovanja. Učemu će imati podršku osoba na položaju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2