DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

13. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Bićete u mogućnosti da preduzmete inicijativu u jednoj poslovnoj situaciji, što neće baš svi iz vaše okoline dočekati sa odobravanjem. Ne obazirite se na mišljenje drugih – kontakti koje danas budete uspostavili su od velike važnosti za napredovanje u poslu. Dan je pogodan i za romantične trenutke, a bilo bi poželjno da obratite pažnju na ishranu.

BIK

Potrebno je da danas izvesnim osobama objasnite da postoje neke granice preko kojih ne treba da prelaze. Po cenu i da dođe do zahlađenja nekih odnosa, vi imate pravo na privatnost i to niko ne treba da ugrožava. U finansijama vas prati sreća, pa ćete imati uspeha kod transakcija i u igrama na sreću. Povedite računa o telesnoj težini i pokušajte da se više krećete.

BLIZANCI

Uz minimum napora savladavate sve prepreke na putu željenih ciljeva. Problemi koji su vam ranije zadavali glavobolju bivaju sasečeni u korenu. Ne pridajite previše važnosti nekim poluistinama koje danas dopru do vas. Takođe, ne preuzimajte odgovornost za ničije postupke. Ljubavni život je potrebno osvežiti, a ako ste singl, potencijalnog partnera ćete upoznati u jednoj, krajnje neobičnoj situaciji.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4