DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

13. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Teško prihvatate neke sugestije i smatrate da sve najbolje znate kada je reč o vašem poslu. Pa ipak, od vas se očekuje da budete deo tima i pitanje je kako se vaši stavovi uklapaju u sve to. Jačina vaše želje za ljubavlju mogla bi rezultirati burnim reakcijama u ophođenju sa najmilijima. Povedite računa o imunitetu i prekontrolišite krvnu sliku.

LAV

Profesionalne i socijalne ambicije ćete ostvariti samo kao deo tima. Zaboravite na individualnost, jer ako niste spremni na kompromis, problemi, ali i neuspeh, su neizbežni. Pokušajte da izađete iz svakodnevne rutine, jer ste pomalo zaboravili na spontani smeh i šalu. Potrudite se da izbegnete okršaj sa najbližima, a sve zbog vaše izražene potrebe za kriticizmom.

DEVICA

Moraćete da popustite u jednoj situaciji, ako želite da ostvarite ono što ste zamislili. Mogli biste da se osetite poniženo ili čak osramoćeno, zato dobro razmislite da li vam je to zaista potrebno. Ne obraćajte pažnju na neke informacije koje danas budete dobili, a tiču se nekog iz vašeg radnog okruženja. Distancirajte se od tračeva.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4