DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

13. studenoga 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ne dozvolite da vam minorne stvari odvlače pažnju od onog što je zaista bitno. Imaćete dovoljno snage da se suočite sa svim izazovima. Jedan prijatelj bi jako želeo da vas vidi i porazgovara o nekoj škakljivoj temi. Budite pažljiv slušalac i savetujte ga od srca – želeo bi da čuje kako biste vi postupili u istoj situaciji.

ŠKORPIJA

Imate utisak da vam je potrebno više energije, truda, upornosti nego drugima, kako biste napredovali u karijeri. Zaboravite na osećaj manje vrednosti i staloženo prihvatite sopstvena ograničenja. Postoji opasnost da se osetite istrošeno,već na pola puta. Ovaj dan je pogodan za druženje sa porodicom i prijateljima.

STRELAC

Nalazite se pred izborom koji nije nimalo lak: provesti dan u krugu porodice i biti nekome uteha ili okupirati se poslovnim obavezama koje su se nagomilale. Pokušajte da odredite prioritete, kako ne biste bespotrebno rasipali energiju. Jedan iznenadni poziv bi mogao da vam ulepša dan. Zdravstvena situacija je zadovoljavajuća, ali nađite vremena za fizičku aktivnost.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4