DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Ovan u ljubavi, Biku stiže divna ponuda, Devica u emotivnoj krizi…

DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Ovan u ljubavi, Biku stiže divna ponuda, Devica u emotivnoj krizi…

13. Novembra 2018. Off By Dajana

Mogući su danas i neki sukobi sa voljnom osobom zbog stvari iz prošlosti… ah, zašto niko ne misli samo na budućnost, čemu vraćanje unazad?! I tu gledajte da prećutite nešto što biste rado rekli, da ne kažete nešto što vas muči…
A već sutra, mnogo lepši i strastveniji dan, pa lezite da spavate što pre možete, da ga dočekate puni energije.
Miran dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje. Današnji dan iskoristite za dogovore i pregovore.

 

LJUBAV
Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.

 

ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.

 

 

bik
POSAO
Saradnici će pokazati dva lica, savet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se pre toga se naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mesto.

 

LJUBAV
Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

blizanci

POSAO
Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh.

 

LJUBAV
Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4