Horoskop do KRAJA JESENI- STRIJELAC, JARAC I DJEVICA!

Horoskop do KRAJA JESENI- STRIJELAC, JARAC I DJEVICA!

13. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Period koji je pred nama i samo sto nije stigao, a to je novo godisnje doba, zima, ali do kraja jeseni moćete se zaista izboriti za ono sto zelite. Nista vam nece biti olaksano.

Zeljeli ste sebi da dokazete neke stvari i distancirali ste se od svih, imate neke nove ideje, misli i planove koje ste odlucili zadrzati za sebe jer niste sigurni u to sto ste pozeljeli. Medjuti, sada kad na red dolazi realizacija, nasli ste se u situaciji da bi trazili savjet ali nemate od koga.

 

Osjecate se neshvaceno i usamljeno a sami ste izabrali upravo taj put, pa pokusajte ostati dosljedni svojih rijeci jer vama kao osobi koja mnogo drzi do karaktera i rijeci to mnogo znaci.

Sebi cete porasti u ocima a to vam sada mnogo znaci u periodu koji ce biti nesto kao test za vas same, konacno je vrijeme da se dogovorite sami sa sobom i krenete u jednom smjeru, vidjecete da kad se fokusirate na jednu stvar, mnogo bolje funkcionisete…

 

 

Djevica

Vi ste nekako ovaj novembar zapoceli tako sto ste odlucili da preslozite sve u glavi, jer ste sebe bili doveli u zbrkanu i nejasnu situaciju a to ne volite nikako. Znaci da je ovo bilo neophodno.

 

Jesen koja se približava kraju donosi olaksavajucu situaciju, napokon cete se rijesiti tereta koji dugo vremena vucete i koji vam nesvjesno mnogo sputava u cjelokupnom vasem zivotu. Podredili ste sve bili tom problemu i srodili se s njim jer niste znali drugi nacin kako da se nosite sa tim sto vas je bilo snaslo…

 

Sada, kad se konacno rijesite svega toga uhvaticete sebe da ste se zapitali sta sad?? Vi odlicno funkcionisete pod pritiskom i uglavnom vam je uvijek bilo potrebno da vam neko da taj vjetar u ledja i gurne vas naprijed.
Poradite na samopovjerenju i svom licnom stavu, nema potrebe da se skrivate i svoj uspjeh pripisujete stalno nekom drugom, sebe na taj nacin spustate svjesno a to ne trebate raditi, dobicete vrijeme i prostor samo za sebe, iskoristite to na pravi nacin..

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2