Rak mora priznati šta KRIJE U SRCU a Ribe se moraju odreći NEKOG IZ PROŠLOSTI… Evo šta SVAKI znak treba da uradi do KRAJA GODINE!

Rak mora priznati šta KRIJE U SRCU a Ribe se moraju odreći NEKOG IZ PROŠLOSTI… Evo šta SVAKI znak treba da uradi do KRAJA GODINE!

14. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Temeljeno na vašem horoskopskom znaku, postoji stvar na koju bi se trebali usredotočiti do kraja ove godine više od drugih i sreća će biti na vašoj strani…

 

Vaš astrološki znak prilično govori o vašoj osobnosti i ukazuje na vaše slabosti na temelju tih osobina, a to vam može pomoći da se usredotočite na one poteze koje će donijeti najveću korist u vaš život.

 

 

# 1 Ovan (21. ožujak – 19. travanj): Razmislite prije nego što počnete djelovati

Mnogo puta se dogodilo da ste htjeli izudarati sami sebe zbog načina na koji ste djelovali u prošlosti. Možda je to bilo kažnjavanje vašeg partnera bez razloga ili svađa s majkom; u svakom slučaju , vaše ponašanje bilo je daleko od idealnog, čak i pomalo bezobrazno.

Vi stalno imate problema sa svojom ćudljivosti i razdražljivosti i obično učinite nešto impulzivno ili agresivno zbog toga. Fokusirajte se na razmišljanje prije nego što počnete djelovati. Na taj način ćete izbjeći osjećaj krivnje, piše iLyke.

 

 

# 2 Bik (20. travanj – 20. svibanj): Popustite

Život ne mora biti težak.

Umjesto da cijelo vrijeme budete tvrdoglavi i beskompromisni,  popustite malo.

Eksperimentirajte i prepustite se životnom toku i dopustite i drugima planiranje. Kada nešto ne ide na zamišljeni način, samo pokušajte vidjeti dobru stranu toga i nastavite sa svojim životom.

 

 

# 3 Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja): Oslobodite se otrovnih ljudi

Samo zato što mrzite biti sami, to ne znači da biste se trebali okružiti bilo s kim. U naporima da se socijalizirate i budete dobar prijatelj, često trošite previše energije na ljude koji nisu dobri za vas.

Umjesto da svoje vrijeme trošite na svakoga, odvojite vrijeme za procjenu ljudi oko vas. Shvatite tko su vam pravi prijatelji i usredotočiti se na njih.

 

 

# 4 Rak (21. Lipnja – 22. srpnja): Budite iskreni prema sebi

Vi ste emocionalno biće, a ponekad zbog toga dopustite da vas drugi iskorištavaju. Mnogo puta zanemarujete svoju prosudbu zbog svog emocionalnog stanja i djelujete na način koji može biti štetan za vas.

Ne dopustite da vam vaše emocije lažu o bitnim stvarima. Razmišljajte o svojim osjećajima, ali budite iskreni prema sebi kada je u pitanju ono što je najbolje za vas.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3