HOROSKOP DO KRAJA JESENI- ŠKORPIJA, VODOLIJA I RIBE!

HOROSKOP DO KRAJA JESENI- ŠKORPIJA, VODOLIJA I RIBE!

15. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Škorpija

Veoma zanimljiva ali i jako neophodna promjena stize u vas zivot, neophodna jer ste sami sebe svojom tvrdoglavoscu doveli u situaciju da ste nezadovoljni svime sto se desava. Znaci nesto morate mjenjati.
Dolaskom kraja ove jeseni, pojavice se i neki novi ljudi u vasem zivotu koji ce vam donijeti osvjezenje koje vam je jako potrebno i podsjetiti vas da imate izbora. Potisnuli ste bili svoju odlucnost i hrabrost jer ste po svaku cijenu zeljeli nesto da ostvarite a niste ni htjeli da vidite posljedice. Sada ih gledate.

 

Nije kasno nikada, probudite se i dobro pogledajte oko sebe. Da li cete po cijenu svoje srece i dalje gurati u prazno, ili cete prihvatiti da zivot nije uvijek idealan i da jednostavno ponekad morate krenuti putem za koji niste sigurni da cete uspjeti ali rizik je takodje ponekad jedini nacin da ostvarite zacrtani cilj… Ohrabrite sami sebe.

 

 

Vodolija

Vama će kraj jesni vratiti nekog iz proslosti u zivot. Da, dobro ste procitali, i necete bas biti ravnodusni kao sto ste to mislili. Zato se pokusajte sabrati i srediti prije toga.
Ako ste trenutno u vezi dobro se skoncentrisite na to sta vi ustvari zelite, koga i kakvu vezu, jer cete ubrzo imati priliku da mjenjate stvari ukoliko vase srce to pozeli. Ali dobro obratite paznju da to nije hir ili neki vid vase osvete, jer ako je to u pitanju, dobro izvazite situaciju da ne bi na kraju vi bili ta koja je povrijedjena…

 

Ponekad je bolje prepustiti stvari da prodju, jer konstantno osvrtanje na proslost, nam cesto samo donosi nemir i budi stare rane, a svemir ce se svakako pobrinuti da se sve svima nama vrati u onoj mjeri u kojoj smo to zasluzili.
Ako si odlucila da to ostavis iza sebe, tako se i ponasaj, i pokazi odlucnost kakve god odluke da donosis, mnogo znaci tvoj licni stav u svemu ovome.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2