DNEVNI HOROSKOP za 21. NOVEMBAR: Blizance čekaju razna dešavanja, Rak pravi grešku, Strelca očekuje zanimljiva poseta…

DNEVNI HOROSKOP za 21. NOVEMBAR: Blizance čekaju razna dešavanja, Rak pravi grešku, Strelca očekuje zanimljiva poseta…

20. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Uznemiravajući san mogao bi da vas pogodi i navede da se probudite usred noći. Verovatno će vam se javiti neka stara ljubav koju još niste preboleli. Vratite se u realnost i ne dozvolite da san toliko loše utiče na vas. Ostanite mirni i prihvatite da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Do poslepodne ćete sve zaboraviti. Budite manje osetljivi.

BIK

Neočekivani problem sa zadatkom koji danas treba da obavite mogao bi da vas uznemiri i izbaci iz redovnog koloseka. Ne prenosite nervozu na članove porodice, jer biste mogli izazvati raspravu i niz neprijatnih situacija. Zapamtite da svako ima svoje probleme, pa ne prenosite nervozu na okolinu. Uradite ono što je do vas i opustite se. Sve će se rešiti na ovaj ili onaj način, a mir u kući je ipak najvažniji.

BLIZANCI

Danas ćete imati neočekivanu jurnjavu na sve strane i gomilu neplaniranih obaveza koje nikako nećete moći da izbegnete. Potrudite se da ostanete skoncentrisani i ništa ne propustite. Uveče se nemojte forsirati već se odmorite, kako ne biste bili pod stresom i naškodili svom zdravlju.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4