LJUBAV NA TANKOM LEDU! Ovih 5 znakova Zodijaka očekuju DRASTIČNE PROMENE U LJUBAVI do kraja NOVEMBRA!

LJUBAV NA TANKOM LEDU! Ovih 5 znakova Zodijaka očekuju DRASTIČNE PROMENE U LJUBAVI do kraja NOVEMBRA!

20. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Retrogradni Merkur doneo je probleme mnogima, pa ako vam se čini da vam se život pretvorio u haos, naročito ljubav, možete zahvaliti njemu. Astrolozi kažu da je to ipak dobra prilika da se presaberemo i vidimo jesmo li na istoj talasnoj dužini s partnerom.

 

Nekim znakovima Zodijaka jednostavno neće ići u ljubavi ovog meseca i imaće mnogo problema. Proverite da li ste u rizičnoj grupi.

 

 

Vodolija

Verovatno ste već osetili promenu u komunikaciji u poslednje vreme, naročito u odnosu s partnerom.

 

Dobijaćete više poruka, mejlova i poziva ovog meseca nego inače, ali nemojte reagovati impulsivno jer je sve to povezano sa retrogradnom energijom koja vlada u ovom periodu. Zato bolje dobro razmislite i ne odgovarajte istog sekunda.

 

 

 

Ovan

Ovih dana često vam se desi da nešto brzopleto kažete bez razmišljanja, pa se posle kajete jer tako napravite problem u ljubavi. Ovnovi najviše osećaju uticaj retrogradnog Merkura koji ih usporava, a oni po prirodi idu napred.

 

Zato je najbolje da se ne opirete i da vidite šta od planova možete da ostvarite, kao i da pronađete nov pristup starim problemima. Bilo bi dobro da se posvetite meditaciji, da predahnete i odmorite se da biste skupili snage i da ne biste sagoreli.

 

 

 

Vaga

Nema sumnje da vas čekaju problemi u ljubavi ovog meseca jer retrogradni Merkur utiče baš na to vaše polje, a mogu se iznova javiti i stari partneri da zakomplikuju sve u ionako narušenoj komunikaciji sa sadašnjim. Vage inače stavljaju probleme pod tepih, ali ove nedaće neće jednostavno nestati.

 

Zato su promene zaista neophodne. Mada vas najverovatnije čekaju mučne rasprave, znajte da će vas razgovor i istina na videlu osloboditi pritiska. Ako ovakve raspravke obično vi inicirate, prvo dobro promislite kako bi bilo najbolje da ostvarite neophodne promene.

 

Slušajte partnera dobro ako vam se bude otvorio i gledajte da popravite odnos. Pored toga, moguće je da vam se porodica umeša u odnos s voljenom osobom, to jest, više vremena ćete provoditi na porodičnim okupljanjima nego s partnerom, pa se on iznenada i neočekivano može predomisliti o vašoj zajedničkoj budućnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2