DNEVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe ne odustaju, Biku stižu iznenadni događaji, Škorpija tvrdoglava, Devica na putu…

DNEVNI HOROSKOP za 22. novembar: Ribe ne odustaju, Biku stižu iznenadni događaji, Škorpija tvrdoglava, Devica na putu…

21. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Moguće je da ćete danas morati birati između dva načina kako da rešite neku situaciju. Odjednom će stari način doći u sukob sa novim. Koji da prihvatiti? Nemojte da vas privuče blještavilo novog. Sa druge strane, nemojte misliti da je stari način najbolji i jedini mogući. Iskoristite svoju fantastičnu intuiciju i odaberite ono što je najbolje za vas.

BIK

Neočekivani događaji mogu vam pobrkati sve karte danas. Ukoliko ne budete pažljivi, sve može otići u vetar. Nemojte da vas to obeshrabri. Svi imaju sličnih problema, ali nemojte biti dva puta žrtva iste stvari. Potrudite se da se saberete i krenete ispočetka. Takav je život, pun nepredviđenih okolnosti. I da, budite pažljivi drugi put.

BLIZANCI

Mogli biste danas izgubiti svoj dobar osećaj sopstvene vrednosti u jednom nadmetanju (može biti i konverzaciji!). Imajte na umu da način na koji vas vide drugi, uglavnom nije istina o tome kakvi ste vi zapravo. Nemojte menjati svoj pravac samo da biste zadovoljili druge. Vaša jedina odgovornost ste vi sami. Brzo razmišljajte.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4