DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Vagu očekuje novi početak, Vodolija pred važnom odlukom, Rak na velikom testu…

DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Vagu očekuje novi početak, Vodolija pred važnom odlukom, Rak na velikom testu…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Možete naići na veliku količinu opozicije gde god da se okrenete. Najviše će vas iznervirati to što će i ljudi kojima se budete obratili za pomoć napraviti još veći haos. Umesto da osećate olakšanje, možda ćete naići samo na još više nerazumevanja i komplikacija. Možda je vreme da se oslonite na sebe i uzmete stvari u svoje ruke.

BIK

Počinjete da obraćate pažnju da detalje. U isto vreme, vaša intuicija je mnogo oštrija. Možda ćete se naći u situaciji kada ćete znati kako se neka osoba oseća bolje nego ona sama. Takva osetljivost će kod vas možda izazvati agresivniji pristup jer ćete želeti da probudite ljude iz sna da bi shvatili situaciju u kojoj se nalaze.

BLIZANCI

Bićete veoma neposredni danas. Instiktivno ćete znati kako da se postavite u određenom trenutku, posebno u kriznim situacijama. Verovatno ćete razmišljati punom parom i radićete sa punom efikasnošću. Osećate se sposobno jer znate da se nalazite u okruženju koje vas podžava i da će vam pomoći ako posrnete. Krenite hrabro napred i razmislite o šansama koje pre niste smeli da prihvatite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4