DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. novembar: Rak uživa u toplini ljubavi, Lav mora priznati šta oseća, Ovan u emotivnoj dilemi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. novembar: Rak uživa u toplini ljubavi, Lav mora priznati šta oseća, Ovan u emotivnoj dilemi…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ako se osećate nervozno i pod stresom kada je u pitanju romantika, možda je vreme da ponovo sagledate stvari. Razmislite da li bi vam bilo pametnije da na dan ili dva zaboravite na partnera i umesto toga lepo se posvetite sebi? Samo staloženi i zadovoljni možete uspešno da procenite situaciju i shvatite da li je vredno vašeg nerviranja. Ne dozvolite da drugi upravljaju vašim životom.

BIK

Moguće je da ćete danas konačno odustati od ideje da je jedna osoba vredna vašeg vremena. Ako su vam odnosi narušeni, verovatno prestajete da razmišljate o pomirenju. Vi niste neko ko je razočaran u ljubav, ali jednostavno više ne želite da se posvećujete nekome ko nije u stanju da vam uzvrati makar istom merom. Imate sva prava da živite život kakav želite.

BLIZANCI

Ovo je idealan dan za romantiku i ljubavna pitanja. Imate dovoljno samopouzdanja da predložite partneru u kom pravcu vaša veza treba da se odvija. Ne birinite ako voljena osoba smatra da ste nametljivi ili prezahtevni – slobodno počnite da se borite za svoja prava! Kreativnost i imaginacija su vam prilično izraženi i sa lakoćom okrećete situaciju u željenom pravcu.
nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4