Otkrijte šta vas čeka u LJUBAVI do KRAJA 2018: Rak planira SVADBU, Škorpijama stižu TEŠKI DANI, Lav između DVE LJUBAVI…

Otkrijte šta vas čeka u LJUBAVI do KRAJA 2018: Rak planira SVADBU, Škorpijama stižu TEŠKI DANI, Lav između DVE LJUBAVI…

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Otkrijte kakva vas iznenađenja uskoro očekuju na ljubavnom planu. Bikovi će se ljubavlju rešavati stresa, a slobodne Vage će biti aktivne i tražene što će goditi njihovom egu

 

 

Ovan

Ljubićete kratko, a svaki pokušaj da vas druga strana obuzda pokazaće se kao nemoguća misija. Uživaćete u neformalnoj vezi, a onda će se u igru ponovo vratiti druga simpatija i vaša će se situacija zakomplikovati jer će vas obe osobe privlačiti istim intenzitetom, doduše jedna vizuelno, a druga intelektualno.

 

Decembar je odličan za intimna druženja. Manja kriza u dugim vezama moguća je oko 10. 12. i sredinom decembra, ali prebrodićete je brzo.

Idealan partner: S Vodolijama ćete odmah uleteti u avanturu, bez obaveza i velikih očekivanja. Vage će tražiti mnogo više od usputnog odnosa, a sa Blizancima ćete odmah pronaći zajednički jezik.

 

 

Bik

Sigurno je da će vaš/a partner/ka odigrati značajnu ulogu u smirivanju strasti i stabilizaciji veze, a ako ste vezani i poslovno, pozitivne rezultate i učinke možete očekivati do kraja novembra. Decembar će biti najbolji mesec za ljubav, naročito od 10. decembra. Nemojte se svađati i praviti radikalne poteze jer će vam ljubav  biti izduvni ventil nakon profesionalnih obaveza.

Idealan partner: Snažni i erotični Škorpioni biće vam pravi mamac pa ako uspete (oboje) da potisnete ego, ovo bi mogla biti savršena kombinacija. Ako ste romantičniji tip, potražite društvo Ribe ili Raka.

 

Blizanci

Pred vama je dugo, toplo i aktivno leto, puno zanimljivih susreta i avantura. Problem će nastati kad bude trebalo preći s reči na dela. Decembar će biti najbolji mesec za ljubav jer vam Venera 7.  ulazi u kuću ljubavnih veza. Tad možete otputovati s partnerom, a ako ste slobodni, postoji mogućnost da u tom razdoblju ‘uletite’ u vezu sa strancem.

Idealan partner: S druga dva vazdušna znaka, Vodolijom i Vagom, kliknućete na prvu, ali ta dva intelektualca neće se moći uporediti s Ovnom. On će vam pokazati pravo značenje reči strast i požuda.

.

Rak

S obzirom na to da se Saturn  kreće retrogradno, u život junskih Rakova pokušaće da se vrate stare ljubavi. Nemojte padati na sentimente i završene priče. Od 10. decembra možete sresti osobu koja će ispuniti vaše želje i snove o životu udvoje.

 

Parovi u dugim vezama će krajem novembra proći kroz krizu i katarzu, ali nemojte previše dramatizovati jer će se situacija smiriti u decembru, daleko najboljem mesecu za ljubav  za sve pripadnike ovoga znaka. Ovo je najbolje vreme da planirate svadbu ili prinovu.

Idealan partner: Škorpion će pobuditi neverovatnu količinu emocija i strasti u vama, a njihov vladar Pluton tranzitira vam kuću partnera, pa ako već niste u vezi/braku, brzo ćete pasti na njihov šarm.

 

 

Lav

Avgustovski Lavovi biće pošteđeni izazovnih aspekata kojima su izloženi Lavovi rođeni u julu. Boginja ljubavi uvela ih je u prilično neizvesno privatno razdoblje. Slični ih aspekti očekuju i sredinom septembra pa će bežati od veza i obaveza, a nisu isključene ni paralelne veze. Najbolje razdoblje za odmor i ljubav je prva nedelja septembra.

 

Slobodni bi mogli da započnu kvalitetnu i perspektivnu vezu sa zanimljivom osobom. Planeta novca i blagostanja Jupiter još će vam neko vreme biti loše položen pa obuzdajte potrošačke sklonosti.

Idealan partner: Duhoviti i promenljivi Blizanci oduševiće vas inteligencijom i ljubavnim umećem. U decembru na vašoj će se lestvici visoko kotirati privlačne, modno osvešćene Vage.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3