Vodolija u NOVOJ vezi, Ovan MAGNET za suprotan pol, a Jedan Znak će upoznati svoju SUĐENU ljubav… Evo šta vam predviđa NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP!

Vodolija u NOVOJ vezi, Ovan MAGNET za suprotan pol, a Jedan Znak će upoznati svoju SUĐENU ljubav… Evo šta vam predviđa NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP!

23. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Nedelja kada neki od usamljenih pripadnika ovog znaka mogu ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ukoliko ste od onih koji su na svoju ljubavnu prošlost stavili tačku – računajte na izuzetno interesovanje suprotnog pola prema vama. Neki od kontakata koji se pokreću tokom ovog perioda mogu se čak pretvoriti i u vrlo ozbiljne ljubavne priče.

 

Kod zauzetih – Venera, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u jakom je opozitnom aspektu sa Plutonom i kvadratu sa Jupiterom. Neće biti lako održati sklad sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, jer će dolaziti do ljubomornih scena, do pokušaja emotivnih ucena i manipulacije. Vi ćete gledati da se distancirate iz svega ovoga, što će u nekim slučajevima samo pogoršati situaciju. Jedino što mogu da vam savetujem jeste da pokušavate da se prilagodite dešavanjima na dnevnoj bazi. I da se ne nervirate previše, ukoliko je to moguće.

 

 

BIK

Ako ste slobodni – ni vi sami ne znate u ovim danima šta želite. Znate samo da hoćete da vam se nešto dešava na ljubavnom planu, pa „šaltate“ na sve strane. Komunicirate sa bivšim partnerima, flertujete sa onima koji su od skora u vašem životu, šaljete „opasne i fatalne“ poglede ka kolegama…i tako dalje i tako dalje. Neću ni da pričam o tome da se povremeno „rekreativno“ muvate i sa nekim ko je zauzet. U prevodu – kao mnogo toga se oko vas dešava, a u suštini – baš ono što želite nikako da se ostvari.

 

Zauzeti pripadnici znaka moći će da funkcionišu normalno sa voljenom osobom samo ako se baš sve „kockice slože“, što se, da se razumemo – neće dogoditi. Dakle, očekuju vas dani kada ste vi ubeđeni da ste vi korektni, a partner ne….i obrnuto. Muči vas i ljubomora, muči vas i posesivnost, pa kad se još i ovo uključi u dešavanja na dnevnoj bazi…biće veselo. Da li da spomenem da ćete i vi flertovati „sa strane“?

 

 

BLIZANCI

Ako ste slobodni, uglavnom se to neko poznato društvo u ovoj nedelji mota oko vas. Družite se sa prijateljima, povremeno upoznate nekog novog, ali u suštini – nikakvih spektakularnih pomaka na ljubavnom planu nema. Doduše, povremeno (ili malo češće) vam misli odu ka jednoj osobi koja je sada udaljena od vas, ali tu trenutno ne možete ništa posebno uraditi, osim da sačekate njen povratak. Za dalje ćemo videti….

 

Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove će nedelje biti manjih rasprava, povremenih napetosti, ali ništa od ovoga neće uticati u većoj meri na vaš odnos. Ako ste u braku – „kačićete“ se oko novca i oko dece….ukoliko ste u emotivnoj vezi, verovatno će neka ljubomora doći na dnevni red. U suštini, ni vi ni vaše voljeno biće nećete zaista ozbiljno shvatiti ove vaše napete momente. U prevodu – sada rasprava, već u sledećem trenutku funkcionišete kao da ništa nije bilo.

 

RAK

Dragi slobodni Rakovi, sad kad se ove sedmice upletete u neku fatalnu, opčinjavajuću, mističnu, romantičnu, senzualnu, strasnu priču – nećete znati ni da li ste pošli ni da li ste došli. Neke će vas oči udariti pogledom, neke će vas usne opiti, neki će vas dodiri začarati u potpunosti. Sad, šta će od toga biti dalje – bolje da sačekamo pa da vidimo….nego da vam ja dajem prognozu, jer mislim da vam se ona ne bi dopala….

 

Oni koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama…vama prosto ne znam šta bih rekla. Bolje je da provodite što manje vremena sa partnerom, a da se trudite da ti zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima, živošću, nekim aktivnostima…Bolje je da malo čeznete za voljenom osobom nego da često budete zajedno, jer ako budete – otvarate vrata za rasprave, sumnje, ljubomore, posesivnost…i tako dalje i tako dalje. Ovako, ako se malo viđate – mnogo ćete se voleti. A to je baš fino.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3