KRAJ NOVEMBRA DONOSI NAGLI PREOKRET! Ovaj znak ulazi u TAJNU VEZU i pred njim su velike LJUBAVNE ODLUKE

KRAJ NOVEMBRA DONOSI NAGLI PREOKRET! Ovaj znak ulazi u TAJNU VEZU i pred njim su velike LJUBAVNE ODLUKE

25. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Horoskopski znak kojem sam kraj novembra donosi veliku promenu na poslovnom i emotivnom planu treba da bude spreman jer tegobe koje je nosio tokom čitave godine konačno će se razrešiti.

 

 

Ovan od sutra treba da bude na oprezu jer će dugogodišnji emotivni odnos se okončati. Zbog pozicije Urana nesuglasice sa partnerom su neizbežne. Čak i da poželite da sprečite, male su šanse da će odnos uspeti u budućnosti.

 

Poslednja nedelja novembra ma koliko izgledala loše povratiće poljuljano poverenje. Upoznaćete osobu koja će u vama probuditi strasti i sa kojom ćete vrlo brzo imati intimne odnose. Tek nakon toga će vam ta osoba priznati kako nije slobodna i kako sa vama može da ima samo tajnu vezu.

 

U početku vam to neće naročito prijati ali ćete biti veoma privučeni kako spoljašnjošću, tako i drugim kvalitetima osobe sa kojom ste ušli u intimu. Pristaćete na to da se viđate tajno i sve više ćete biti bliski. Prolazne nesuglasice su moguće krajem decembra.

 

Stariji Ovnovi će uspeti da dugogodišnju simpatiju nagovore na zajednički izlazak koji će proteći bolje nego što su očekivali. Shvatićete da vas je vaša simpatija izbegavala jer je verovala kako kod vas nema šansi. Započećete vezu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2