DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. novembar: Vodolije čuvajte se laži, Devicu očekuje razočarenje a OVAJ znak prelepa dešavanja..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. novembar: Vodolije čuvajte se laži, Devicu očekuje razočarenje a OVAJ znak prelepa dešavanja..

26. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Vi vrlo često ne znate šta hoćete. Razlog leži u tome što tražite savršenstvo, a sami ste svesni da tako nešto ne postoji, kao i da ni vi to niste. Ako imate problem sa osobom do koje vam je stalo, nemojte se povlačiti ni braniti ćutanjem, jer se tako ništa ne rešava. Najbolje rešenje je otvoren i iskren razgovor.

BIK

Ono što vam je delovalo kao veza koja obećava u koju ste polagali mnogo nade, počinje da vam delije kao komplikovana i planirate da stavite tačku na sve. Zvezde vam savetuju da sečakate još malo. Možda drugu stranu muči nešto, možda je samo došlo do male krize. Sačekajte još nekoliko dana pre nego što preduzmete krajnji korak.

BLIZANCI

Danas će zvezde biti tako postavljene da ćete se osećati u svojoj vezi više kao žrtva nego kao neko ko uživa. Stalno se brinete šta nije uredu, umesto da se opustite i uživate u onome što imate. Preti vam opasnost da partner postane hladan i distanciran jer neće znati kako sa vašim negativnim emocijama da izađe na kraj. Pokušajte da se opustite više.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4